Mit tennétek/tesztek a mikulás csomagba egy éves gyereknek?
Figyelt kérdés
2009. dec. 2. 14:42
1/9 anonim válasza:
Én is ezen gondolkozom mostanság. Én valami apró játékot, esetleg plüsst fogok tenni. Édességet még nem eszik ugye a fiam (13 hós), de azért valamit mégiscsak akarok tenni a csomagba.
2/9 anonim válasza:
Plüsst, könyvet, és mutatóba egy mikuláscsokit.
Bár lányom 17 hósan búgócsigát kapott a mamától.
De a másiktól könyv és plüss jön majd.
3/9 anonim válasza:
Túró rudi (én milkát szoktam venni, amiben kettő van, kisebbek és be tudja kapni, és finom is), kinder tejszelet vagy pingui, keksz (győrit szereti), kis poharat esetleg , (lassan tanul belőle inni), almát, narancsot, banánt, gyümölcslevet, ennyi jutott hirtelen eszembe.
4/9 anonim válasza:
Az én fiam 9 hónapos, plüss mikulást vettem neki, túró rudit, baba kekszet na és persze egy virgácsot :))))) Az utóbbit csak azért, hogy lássa ilyet is hozhat a mikulás!:)))))
5/9 anonim válasza:
11 hós lányunk plüs télapót kap,egy fürdökádva uszó békát,és egy kirakót,ami 4 darabos,fa.
6/9 anonim válasza:
Kisfiam is pár finom aproságot gyümölcsöt kap majd.Bocs az OFF ért másodiknak egy kérdés:hogy tetszik 17hos babaádnak a bugocsiga:?
7/9 anonim válasza:
csokit még nem kap, de helyette lesz túrórudi, és piskótás tejszelet, amúgy meg gyümölcsöt, könyvet, egy fa puzzlee-t, és egy játék babakocsit kap.
anyósomék pénzt adtak meg egy rakat csokit :S
anyámtól meg egy óriás plüss énkicsipónim figurát kap ( a legnagyobb kedvencek a lovacskák...)
8/9 anonim válasza:
Szia!
Mi is könyvet és 1-2 "kinder" terméket teszünk bele.
(kisfiam 1. szülinapjára kapott búgócsigát,imádja)
9/9 anonim válasza:
Felhúzható kisautót (kisfiú), szappanbuborékfújót, megmosott krumplit labda gyanánt (imádja), almát, virgácsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!