Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is érez ilyet? Mitől...

Más is érez ilyet? Mitől fájhat? És mit tehetnék ellene?

Figyelt kérdés
Még nem teljesen, de kifordult a köldököm, és pár napja fáj körülötte, és mikor kicsit erőlködöm (akár pisiléskor is) fáj a köldököm is.
2009. ápr. 24. 17:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Előfordulhat,hogy köldöksérvet kaptál.Mutatsd meg a dokidnak.Az ismerősömnek mindhárom terhességénél lett,kettőnél műtét lett a vége,szülés után.Emiatt kellett császározni is.
2009. ápr. 24. 17:50
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia, nekem nem fordult ki ( sztem nem is fog) de nagyon feszül és vannak napok amikor még ha a ruha hozzáér vagy a környékére az is fáj. Pl. ma is. Néha egész bepirosodik a bőr körülötte. Én sem tudok mást, minthogy kenem ezerrel, nehogy a bőröm kirepedjen.

30 hetes

2009. ápr. 24. 17:52
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a gyors válaszokat! Mindenképp megmutatom dokinak, hátha tud valami okosságot:)

Nagyon bízom benne, hogy nem köldöksérv, csak a bőr feszülésétől fáj. Rettegek a császártól, és gondolom ha köldöksérv, akkor tuti az lesz a vége:(

2009. ápr. 24. 17:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Na én pont így jártam, mint Te. Félig-meddig ki volt fordulva és fájt köhögésnél, hapcizásnál, orrfújásnál, pisilésnél, de volt, hogy csak úgy elkezdett fájni, amikor sétáltam, úgyhogy fél kézzel mindig szorítottam a köldökömet. Tettem is fel akkoriban kérdést, hogy mitől lehet ez, mert én is meg voltam rémülve.

De azóta eltelt kb. 3-4 hét és mintha elvágták volna ezt a fájdogálást. Most vagyok 32+3 hetes és elég nagy a pocakom (117cm), így a köldököm még mindig dudorodik, de már legalább nem fáj. ;o)

Úgyhogy kitartás, szerintem Neked is el fog múlni a fájdalom. Szülés után pedig remélem visszahúzódik a köldökünk az eredeti állapotába. :D

2009. ápr. 24. 19:10
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod. Én is bízom benne, hogy visszahúzódik szülés után:)

Hát akkor lelkesen kenegete naponta többször is, talán nem lesz gond:)

Boldog Pocakosodást!

2009. ápr. 24. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!