Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A dokim azt mondta algopyrint...

A dokim azt mondta algopyrint vehetek be. Ugye nem lesz baja a babának? 16 hetes vagyok, iszonyú fejfájásom van.

Figyelt kérdés
Megbízom a dokimban, de ha melegfront van, vagy ha nincs is, hetente 1-2 nap iszonyatos fejgörcsöm van és olyankor ha már nem bírom akkor beveszek egyet. Ma is vettem be. Semmi nem használ. Se homeopátia, friss levegő, alvás, borogatás, sokat iszok, a vérnyomásom normális..stb. Már mindent kipróbáltam.Ha egyszer-egyszer beveszek egyet, ugye nem okozok kárt?
2009. ápr. 24. 17:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia! Én paramax rapidot szedtem a terhesség és a szoptatás alatt ezt biztos hogy lehet nem az orvosodat vonom kétségbe csak én ezt szedtem fájdalomcsillapítónak jó volt. Jobbulást!
2009. ápr. 24. 17:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Lehet csak mértékkel!
2009. ápr. 24. 17:36
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2009. ápr. 24. 17:54
 4/8 anonim ***** válasza:

szia!

Az egyik gyógyszer , amit be lehet szedni , az az algopyrin. Igaz, tényleg csak mértékkel, max. 1 szem

2009. ápr. 24. 18:43
 5/8 anonim ***** válasza:

Én lázas voltam, torok fájásom volt amikor 12hetes voltam, és azt mondta a dokim, hogy ez az egyetlen gyógyszer amit bevehetek, akár napi 3at.

Boldog babavárást, 21hetes kismami

2009. ápr. 24. 19:03
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a panadolt ajánlotta a dokim és bevált. Fél szemet szoktam bevenni, ha fáj és el szokott múlni tőle. Mostanában a fogam fájdogál, de azt is elmulasztja negyed órán belül.

Egyébként az algopyrin sem rossz, egyszer-egyszer be lehet venni, tuti nem lesz tőle baj.

2009. ápr. 24. 19:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia!én sajna voltam kétszer kórházba-ott is adtak algopirynt.Mostmár van egy 3hónapos egészséges kislányom!Jobbulást
2009. ápr. 24. 19:16
 8/8 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm. Csak 1-et vettem be, az elég, bár elég sok mire elmúlik a fejfájás, de használ. Ma már semmi. Csak az a baj hogy 1-2 hetente mostanában 1-et be kell vennem, mikor ilyen sok front van.

Boldog babavárást/babázást Nektek!

2009. ápr. 25. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!