Sajnos tegnap este 14 hetesen elvetéltem éjjel a mentő vitt a Péterfybe és müvi uton befejezték a vetélést. Ma du engedtek haza. Mik azok a dolgok amiket itthon csinálhatok és miket nem? A doki mondott hogy nem kell feküdnőm és 2 hét mulva controll.
Szinte mindent,fizikai munkát nem,ha fáradtnak érzed magad pihenj.
Én abortusz után a vártnál sokkal jobban voltam,ezért másnak virágot ültettem,losoltam,stb.stb,ami ezzel jár.Aztán az eröltetéstől a bal alkarom,(a bal csuklómba volt a kanül)nagyon fájt majd 2 hétig.Besárgult,doki azt mondta belül véraláfutásom lett,ezért fáj a karom.
Szóval csak csínnyán,de bármit csinálhatsz.Emelni persze nem lehet.
szia!
Ne emelj , ne járkálj sokat , ne cipekedj.Házimunkával csak csínján ! :))
Próbálj sok vitamint szedni , és folyadékot inni. Ez a "folyamat" sajnos vér-és energiavesztességgel is jár. Pihengess, olvasgass.
Én nem takarítottam, nem hajoltam, nem emeltem. És 2 hétig nem volt szex.
Az orvosom ajánlására multivitamint szedtem, meg napi egy 500 mg-os cetebe C-t, ez nagyon jó vérzéscsillapító is. Meg ugye az immunrendszert sem árt erősíteni. A multivitamin pedig a vérképzés miatt nagyon jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!