Táppénz ügyben kérek segítséget-mikor kaptátok az elsőt? Mennyi idő után? Stb.
Figyelt kérdés
én két és fél hónapja mentem el, azóta semmi. infót nem adnak sehol, mindenki leráz, a bérszámfejtő azt mondta nem tud segíteni..., persze hogy nem, biztos forrásból tudom, hogy késve adta le az oep-nek, tudja valaki mik a jogaim, mit hogyan érhetek el az ügyben?2009. ápr. 24. 09:41
11/12 anonim válasza:
Akkor a folytatást is kimásolom, hátha valaki nem tudja megnyitni a linket:
"A táppénz határidőn túli kifizetése
E határidő lejártát követően kifizetett ellátások esetén a késedelembe esett egészségbiztosítási pénztár kamatot köteles fizetni a táppénzre jogosult részére (nem kell megfizetni a kamatot, ha a kamat összege nem haladja meg az 1000 Ft-ot). A késedelemre fizetett kamat mértéke minden naptári nap után a felszámítás időpontjában érvényes jegybanki alapkamat kétszeresének 365-öd része."
Ne hagyjátok magatokat!
Üdv: 9:52-es
12/12 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek, rendesek és aranyosak vagytok, sokan írtatok. ha hétfőn sem kapok , majd megpróbálok megint intézkedni, félek, kevéssé érek el bármit, telefonon leráznak, nemtudom mivel nyomatékosíthatnám bennük, hogy már nagyon kéne, amúgy meg, ez a kiszolgáltatottság a külön dühítő az anyagiatlanság már csak tetézi. ill, van tartalékunk, csak nem erre szántuk..., mindegy, köszi mindenkinek, mégegyszer.még azt megkérdezném, ha bebizonyosodik, hogy tényleg a bérszámfejtő nő adta le késve, akkor azon kívül, hogy "megköszönöm" neki, nem sokat tehetek, ugye? és az hogyan működik, hogy személyesen én adom le?
2009. ápr. 24. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!