Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 25 hetes vagyok. Eddig 9 kg...

25 hetes vagyok. Eddig 9 kg szedtem fel. Nem sok?

Figyelt kérdés
A védőnő nektek mennyit mondott hogy hízhattok 1 hó alatt mert nekem 1 kg-ot.De az lehetetlen vagy?
2009. ápr. 23. 15:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

18.27es voltam. Nem értem mért pontoztak le? Egészséges vagyok és rendesen eszem. Valaki utál, mert nem híztam? Marha rosszul esik az ilyesmi, miért ilyen rosszindulatuak az emberek? Kiváncsi vagyok fordítva mennyire lenne felháborodva?

Egyébként azóta sem semmit... Viszont dolgozom és elég sokat mozgok (séta főleg), azóta gondolkoztam, talán azért lehet.

és komolyan hiszem, hogy mindenki egyéni, nem kell mindent sablonra venni. Anyukám is a 6. hónapban hízott csak egy nagyot, előtte utána szinte semmi! Nyilván vannak szembeszökő eltérések, de nem hiszem, hogy a mi esetünk annyira durva lenne.

Egyébként nekem Karácsony után derült ki. A normál súlyom ált 55 kg körül volt és nem 58. Ahhoz képest azért még mindig 5 és fél kiló...

2009. ápr. 26. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!