Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 25 hetes vagyok. Eddig 9 kg...

25 hetes vagyok. Eddig 9 kg szedtem fel. Nem sok?

Figyelt kérdés
A védőnő nektek mennyit mondott hogy hízhattok 1 hó alatt mert nekem 1 kg-ot.De az lehetetlen vagy?
2009. ápr. 23. 15:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én összesen 6 kg-ot híztam. A dokim szerint ez normális, de szerintem a tid is.
2009. ápr. 23. 15:17
 2/11 anonim ***** válasza:
Én csak 6 kg-ot híztam a 22.hétre és azóta még 1gk-ot.Most 32 hetes vagyok.Evvel arra utalok,h lehet hogy most nem hízól tovább.Viszon szerintem írd le.milyen magas vagy és hány kg-ról indultál.Mert sokat számít.Én pl csak 153cm és 46kg.De volt aki 30 kg-ot is hízott és leadta hamar.Sok mindentől függ. :-) boldog babavárást
2009. ápr. 23. 15:20
 3/11 anonim ***** válasza:
0%

szedsz te még 50 KG is föl... Ki lesz nyúlva a bőröd mint egy tehénnek...

jó szórakozást "kismama"

2009. ápr. 23. 15:22
 4/11 A kérdező kommentje:
Azért ez egy kicsit durva volt amit írtál már ne is haragudj ha nem tudsz normális üzit írni akkor inkább nem érdekel a te véleményed.Azért szeretném tudni hogy mennyit szednek fel kb terhesen.50 kg-ot tuti nem hízok.A többieknek köszönöm a választ.
2009. ápr. 23. 15:30
 5/11 A kérdező kommentje:
A 15:22-nek írom ha esetleg félreértelmeztem volna az üzenetet és ő nem rossz indulatból írta akkor bocsi de nem esett valami jól.
2009. ápr. 23. 15:34
 6/11 anonim ***** válasza:

Én is nekiestem a témának anno, mert történtek érdekes dolgok.

Könyvem szerint 1. harmad 1-2 kg

2.-3. harmad 4-5 kg a "normális".

Más források szerint heti 0,4-0,5 kg teljesen OK. (második harmadtól) Kb ugyanaz a vége mindkettőnek. 10-13 kg össz.

Azaz a havi 1 kg nem igazán életszerű, kivéve ha 9 hónapra átlagolt. Persze attól is függ, honnan indultál, ha van egy kis felesleged, akkor próbálkozhatnak rémiszgetni.

Nem árt odafigyelni, de túlzásba se kell vinni.

Én 25-ön 8 kgnál tartottam, 60 dekákat híztam átlagban. Az tetszett a védőnőnek, mondjuk éppen volt előtte rajtam plusz. Azóta 40-eket híztam 35-ig)

De ez úgy jött ki hogy volt hogy 2 nap alatt 2 kg-t ugrott a mérleg, mert éppen felhalmoztam egy csomó vizet, utána 1 napig csak pisiltem.

Vagy a székrekedés is képes csodákra.

Jó sokat lehet ezeken pánikolni. :)

2009. ápr. 23. 15:37
 7/11 anonim ***** válasza:
bocsi előző vagyok. szóval pont hogy Nem volt rajtam felesleg a terhesség előtt, elírtam
2009. ápr. 23. 15:40
 8/11 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én a 21. hétben vagyok. Most vagyok 60,5 kg és 58-ról kezdtem. Sosem voltam hízékony és tényleg rendesen eszem, eper 20-40 dkg, kisebb főételek (mert többet a gyomrom nem bír). Fagyik, bounty, dupla magnum stb... A védőnő mégis megkérdezte, hogy ugye nem diétázik?? hát én ezt nem értem, de jól érzem magam! Biztosan hülyeség ez a mennyit muszáj hízni, se több, se kevesebb ne legyen. Ok, hogy vannak extremitások, de azért ez sztem marhaság.
2009. ápr. 23. 18:27
 9/11 anonim ***** válasza:

sokmindentől függ h sok e vagy kevés.. pl h mennyiről idultál.. én fiammal 23.hétre7kg+ volt,most lányommal ugyenekkor 3kg+.. és én 62ről indultam..

meg dokija is válogatja,nekem a védőnő azt mondta h a 3kg kevés,a doki meg h milyen ügyes vagyok! a végefelé 30.héttől gyorsabban jönnek a kilók-nekem a végére anno még 10kg!felszaladt..:(

szóval nem vészes sztem,de ha pl sokat nasizol,akkor mostantól jobban figyelj oda h mit eszel,mostmár gyorsabban raktároz a test..

2009. ápr. 23. 21:01
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! 57.9kg volt a kezdősúlyom most meg körülbelül 66-67kg körül lehetek.Az a baj hogy nem vagyok valami magas sem kb.160cm lehetek.Na nem baj majd ha kint a baba utána lesz mit leadjunk.
2009. ápr. 24. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!