Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Remélem egyszer elmullik ez...

Remélem egyszer elmullik ez az érzés?

Figyelt kérdés
én is 33-hetes vagyok de én még semmit sem mostam ki és nem is készülök.az a baj,hogy csunya dolgot szoktam csinálni és félek,hogy egyáltalán milesz szülés után császáros leszek és félek,hogy mire fogok fel kellni.ha meg szülöm és azt mondják minden szép és jó akkor majd készülödök.de a többi kismamának boldog készülödést és rendeszkedést
2009. ápr. 23. 14:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hetek óta olvasgatom a gyakori kérdéseket, és feltűnt, hogy milyen sok dohányzással kapcsolatos kérdést tesznek fel a kismamák. Aztán a kérdésedből rájöttem a válaszra: kopogtat a lelkiismeret! Sajnos ez az érzés nem múlik el, amíg dohányzol, sohasem!! Próbálj meg a picire koncentálni, ha rádtör a cigizhetnék, nézegesd meg az uh felvételeket, indítsd be a mosógépet, rendezgesd a kis holmikat, várd a babádat! Tereld el a figyelmedet! Nem könnyű, de még most is megéri, s a leliismeretfurdalásod is alábbhagy! Minden jót neked!

25 h kismama

2009. ápr. 23. 15:03
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Én csak a cigi témával kapcsolatban írnék pár sort. Nekem az édesanyám végig dohányzott a terhesség alatt. Az egész gyerekkoromat végig betegeskedtem. A sors iróniája, hogy 18 évesen én is elkezdtem dohányozni, 6 évig szívtam - aztán letettem, mert kijött rajtam az asthma. Azóta nem dohányzom, most 31 éves vagyok. Az első babámat várom.

Aki a terhessége nagy részében dohányzott, az sajnos nem fogja már letenni a végére.

Itt tényleg azt kell az anyukának szem előtt tartania és megértenie, hogy a gyereke fogja viselni a következményeket.

2009. ápr. 23. 15:22
 13/13 anonim ***** válasza:

Édesanyám 5 gyermeket szült.mindegyikünkkel dohányzott,szerencsére nem lett semmi bajunk.normál sujjal születtünk,és egészségesen ami a legfontosabb.gondolom nem viszed tulzásba a cigit?!persze nem jó dolog főleg terhesen.én is szivtam de amint megtudtam h terhes vagyok leraktam,és a párom is,azota egyszer sem hiányzott.ez a te DÖNTÉSED,és szerintem ha eddig az eredményeid jok voltak akkor nem lesz baja annak a kis csöppségnek a pocidban.nyugodtan kezdj el szépen készülődni,mert ha meglesz a baba nem lesz rá időd és energiád,hiába van ott apa.

Nyugi fel a fejjel.

Boldog pocakosodást!

22 hetes km

2009. ápr. 23. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!