Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Remélem egyszer elmullik ez...

Remélem egyszer elmullik ez az érzés?

Figyelt kérdés
én is 33-hetes vagyok de én még semmit sem mostam ki és nem is készülök.az a baj,hogy csunya dolgot szoktam csinálni és félek,hogy egyáltalán milesz szülés után császáros leszek és félek,hogy mire fogok fel kellni.ha meg szülöm és azt mondják minden szép és jó akkor majd készülödök.de a többi kismamának boldog készülödést és rendeszkedést
2009. ápr. 23. 14:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nem értem mitől félsz, ha eddig rendben voltak az erdeményed nincs mitől félned, készülődj és várd a babáddal a nagy találkozást,

24 hetes kismama:)

2009. ápr. 23. 14:09
 2/13 anonim ***** válasza:
Szia!Csak az a baj,hogy akkor már igencsak későn lesz készülődni.A sebbel a hasadon lemosni a kiságyat,felhúzni az ágyneműt,kimosni a kis ruhákat kiteregetni,kivasalni mindeközben ott a gyerek aki vagy alszik majd vagy nem és ha alszik is már termeli ő is a szennyest,stb...És mi az a csúnya dolog amit szoktál csinálni?
2009. ápr. 23. 14:14
 3/13 anonim ***** válasza:
Elég furcsa a kérdésed,engem is érdekelne mi az a csúnya dolog amit csinálni szoktál...és én sem értem hogyan szeretnéd majd megoldani a dolgokat a szülés után gyorsan mikor már ott a bébi....
2009. ápr. 23. 14:23
 4/13 A kérdező kommentje:
JAJ JAJ hát sajnos (CIGI)
2009. ápr. 23. 14:24
 5/13 anonim ***** válasza:
Első vagyok, végig cigiztél, nem tudod letenni gondolj arra a kis ártatlan jövevényre aki a pocidban fejlődik, biztos neked is ő a legfontosabb, ne mérgezd a bébid, csak akarat kérdése, inkább készülj a jövetelére:)
2009. ápr. 23. 14:27
 6/13 anonim ***** válasza:
Ja én is cigiztem előtte évekig de mikor megtudtam, hogy babás vagyok egyből letettem, mennni fog:)
2009. ápr. 23. 14:28
 7/13 anonim ***** válasza:
hát azértörülj h ennek ellenére rendben van a babád...nem akarok ítélkezni, de azért most a baba fontosabb kellett volna legyen mint a cigi....készülődj azért.sztem
2009. ápr. 23. 14:30
 8/13 anonim ***** válasza:
Én még mindig nem értem...oké cigizel(vagyis nem oké ,de te igy döntöttél)mi köze van a cigizésnek és a készülődésnek egymáshoz?azért nem készülődsz mert cigizel?és ha a baba mondjuk károsodik a dohányzás miatt akkor köszönöm nem kell vagy ezt nem értem .Nem megbántani akarlak csak ha valaki vállalja azt hogy dohányzik a terhesség alatt akkor vállalja az esetleges következményeit is!Kívánom hogy egészséges szép babád szülessen,és szerintem készülj az érkezésére!
2009. ápr. 23. 14:31
 9/13 anonim ***** válasza:
Azért elárulnád,hogy hány éves vagy?
2009. ápr. 23. 14:34
 10/13 A kérdező kommentje:
33-éves vagyok
2009. ápr. 23. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!