Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt más is így, hogy a...

Volt más is így, hogy a babavárás idején a férje jobban kimaradozott, ahelyett hogy figyelmesebb megértőbb lenne, a támaszom? Hogyan alakult később?

Figyelt kérdés

8 éve vagyunk együtt, egy éve házasok, én 6 hónapos várandós vagyok, az első gyermekünket várjuk. Valamiféle parát látok rajta, mindig elmenne esténként hogy inkább a haverokkal legyen- és ezt meg is teszi gyakran. nekem pedig oly nagy szükségem volna rá, hogy megmasszírozza a fájó hátam és velem legyen. Nem is figyelmes pedig régen mindig azt beszéltük biztos majd a tenyerén hordoz ha babát várok. Bármire megkérem hogy emelje meg helyettem, órákig kell várni inkább megcsinálom én, és rosszul esik hogy magától nem is jut eszébe hogy kicsit óvjon. Van ilyen férfi is?

Korábban nem ilyen volt nyilván ezért is mentem hozzá.

Úgy gondoltam jól ismerem, és úgy gondoltam, jó apa lesz, ebben még mindig hiszek. Sokat cigizik, ezt is utálom most, undorodok a bagós szagtól. És a sörszagtól is.

2011. szept. 14. 19:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

20.30as válaszoló vagyok.

Még annyi gondolatom van a témával kapcsolatban, hogy szerintem még mindig jobb, hogy a terhesség alatt csináljál ezt a férfiak, mint az, hogy gyerekkel a kezünkben nem érdekelnénk őket.

Én a páromat csak 4D-s UH-ra tudtam elrángatni, több vizsgálaton nem volt velem.Volt olyan nő, akit mindig a párjával láttam a terhesgondozásokon.De viszont mióta megszületett a lányunk (8 hónapja), minden vizsgálaton ott volt, szuriknál is, igaz ilyenkor bennem kellett tartani a lelket! :D

Amíg a pici a hasunkban van, szerintem nagyon sok férfi fel sem tudja fogni, hogy 1 kis élet van fejlődőben, csak mikor már kint vannak és ordítanak.. :)

Meg terhesség alatt mi is idiótábbak vagyunk (tisztelet a kivételnek), rosszabbul viseljük a dolgaikat.

Kitartás minden kismamának!!!

Sok egészséget, és boldogságot a babához!!

Ja és természetesen könnyű szülést!! :)

2011. szept. 15. 08:30
 12/12 anonim ***** válasza:

07.18-as vagyok!

Akkor a megoldás itt is csak annyi, hogy legyünk türelmesek az apukákkal! :)

De ezt a rengeteg túláradó érzelmet, ami ilyenkor van egy nőben, olyan nehéz kordában tartani és olyan jó lenne, ha ezt Ők is, legalább egy kicsit jobban átéreznék!

2011. szept. 15. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!