Rendes, kedves szülésznő Tatabányán? Valaki segítsen!
Figyelt kérdés
2009. ápr. 23. 09:08
1/2 anonim válasza:
szia! Nekem nem volt fogadott szülésznőm, de Reszterné Nagy Éva volt a szülésznő, mikor szültem. Nagyon sokat segített, aranyos volt, mosolygós, tudom ajánlani:-) Már a jelenléte megnyugtató volt. Az iwiw-en fent van, irjál neki, nézd meg , és meglátod szimpatikus-e. Dokid van?Mikorra vagy kiirva?Én jan. 1-én szültem:-)
2/2 A kérdező kommentje:
jaj,köszike hogy írtál ,én július 17 -re vagyok kiírva,és nem tudom hogy ki legyen a szülésznőm!Dokim az nincs én a pénzt inkább a szülésznőnek adnám!ja és írtam neki az iwiwen majd remélem válaszol!még egyszer köszike
2009. ápr. 23. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!