Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet érezni ha szivàrog...

Lehet érezni ha szivàrog a magzatviz?

Figyelt kérdés
napok ota nedves a nadràgom a làbaközött de ne nagyon csak olyan mint ha beizzadtam volna de ennyire sose,megfogom és rendesen nedves jo nem csöpög a viz belöle meg semmi de attol félek ez lehet a magzatviz is?!
2011. szept. 12. 16:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne a védőnőt hívd, orvoshoz menj! (Én vagyok, aki korábban is ezt javasolta). Engem teljesen zárt méhszájjal és nyákdugóval vittek át mentővel a város másik kórházába, ahol a PIC van. A méhszájam két nappal később kezdett nyílni (addig tudták a fájásokat visszatartani mg infúzióval) és akkor hajnalban ment el a nyákdugó is.) Pláne ha 32 hetes vagy, nincs vesztenivaló idő, mert - bár ne legyen - ha tényleg a magzatvíz, akkor meg kell kapnod a két tüdőérlelő szteroidot (mindkettő hatóideje 24 óra), hogy a baba fejletlen tüdeje miatt ne legyen gond!
2011. szept. 12. 17:20
 12/13 anonim ***** válasza:
Majd írj,hogy mit mondtak.
2011. szept. 12. 18:36
 13/13 A kérdező kommentje:
köszi a välaszokat csinàltak teszted de hàla semmi gond azt modta hogy a terhes nöknél van olyan hogy a vizelet szivàrog aminek nem feltétlenül van szaga ugyhogy megnyugodtam
2011. szept. 12. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!