Meg lehet erezni egyertelmüen (!) ha a kadban folyik el a magzatviz?
Bizonytalan vagyok. Hatha mar massal is törtent, es tudja a helyes valaszt. Köszönöm.
Ja, es az a bizonyos pukkano hang (mar sokan irtatok) az MINDENKEPPEN van?
Nekem ugyan nem vizben folyt el, de hidd el, tudni fogod. Annal is inkabb, mert ezt nem ugy kell elkepzelni, hogy egyszer elfolyik es annyi. A magzatviz folyamatosan termelodik, amig a mehlepeny le nem valik a baba megszuletese utan. Hiaba folyik el, utana is termelodik, amit altalaban a baba feje elzar, mint egy dugo, viszont ha kicsit mozditja a fejet, akkor az kiaramlik. Ez annyit tesz, hogy hiaba folyt el nekem egyszerre nagy adag, utana ot-tiz percenkent ismet jott egy nagyobb mennyiseg.
Szoval ha tegyuk fel kadban ulsz es az elsot nem veszed eszre, akkor a tobbit eszre veszed furdes utan.
Egyebkent pukkano hangot en nem hallottam.
Masreszt szerintem meg kadban is megerezned, mert eleg kulonos erzes, amikor a huvelyedbol folyik egy nagyobb mennyiseg.
Nem gusztustalan akarok lenni, csak kifejezo: biztosan te is ereztel mar olyat mensi idejen, hogy reggel ebredes utan nagyobb adag ver tavozik, mivel elotte sokaig voltal vizszintesbe es felallas utan a gravitacionak koszonhetoen ami megallt utkozben, az akkor kijon. Ilyesmi erzes a magzatviz folyasa.
Vagy egy masik pelda: ritkan elofordult velem nagyobb lubickolas utan, hogy furdeskor, vagy strandolaskor valamennyi viz ment a huvelyembe, majd amint kiszalltam ez tavozott. Szinten ilyen erzes, csak nagyobb mennyisegben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!