Megsínylem még az állandó pörgést? Alig pihenek. Nem azért, mert nincs időm, hanem mert nem érzem fáradtnak magam.
Egész nap pörgök, teszek-veszek. Estére azért fáj már mindenem, a lábam bedagad, de napközben semmi bajom. Elpocsékoltnak érzem az időt a fekvésre. Soha nem is voltam "pihengetős, délután lefekvős típus".
Lehet bajom belőle? Nehezebb lesz a szülés?
39 hetes vagyok.
Szia!Eppen hogy jot tesz a mozgas es nem fogsz eltunyulni.Azert 39 hetesen mar lassitani kene egy kicsit.:) Nem kell folyton fekudni de azert neha-neha ulj le par percre es tedd fel a labad.Aztan majd folytathatod tovabb.Jot fog tenni ha pihensz egy picit es estere se erzed magad majd hullanak.
Jo es gyors szulest kivanok!:)
32 hetes kismami
Én is ilyen voltam, még most is két gyerek mellett állandóan pörgök.
Nem lesz bajod tőle, nem lesz a szülés sem nehezebb. Majd visszaveszel egy kicsit a baba mellett, mert ő igényelni fog a nap 24 órájában.
Egyébként a szülés előtt ez egy normális állapot, én meg állandóan sütöttem!
Könnyű szülést, jó babázást!
szia
nem lesz gond.
én sem bírtam leállni, most kezdek fáradni, 9hós a kisfiam.ott tarok, hogy a délelötti alvása közben én is alszok.ezt régebben elképzelhettelennek tartottam volna.
sok boldogságot, és könnyű, gyors,"pörgős" szülést kívánok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!