Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt már úgy valaki, hogy...

Volt már úgy valaki, hogy nagyom káros dolgot csinált, és utánna derült ki hogy babát vár? A babával minden rendben volt?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 21. 22:22
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Ez gondolom vmi kábítószer lehet...remélem megbűnhődsz érte (nem úgy értem, h legyen baja a babádnak!).
2009. ápr. 21. 22:53
 2/8 anonim ***** válasza:
88%

de bunkó vagy első válaszoló...

igen,én csináltam,mivel az első pár hónapig nem vettem észre,h babás vagyok,mert megjött,DE makkegészséges a kisfiam (le is kopogom)

2009. ápr. 21. 22:59
 3/8 anonim ***** válasza:
3%

Köszi szépen (első vagyok), azért vagyok bunkó, mert be mertem szólni egy felelőtlen kábítószerező, védekezés nélkül szexelő embernek...

Már ne is haragudjatok, gyűlölöm a kábítószert és az alkoholt, ezért a bocsánatotokat kérem!!!!!!!!!!!!44

2009. ápr. 21. 23:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, de a káros dolog nem feltétlen jelent drogot! Talán könnyebb lenne nekünk is válaszolni, ha a kérdező picit részletezné! Ugyanis a káros dolog akár lehet az is, hogy tüdőszűrőn volt, meg jelentheti azt is, hogy csapott egy nagy piálós estét!Meg kérdés, hogy egyszeri eset vagy rendszeres dologról van szó!

Kérdező! Kicsit részletezd nekünk!

2009. ápr. 21. 23:10
 5/8 anonim ***** válasza:
93%

Kedves első válaszoló. Ez itt nem fórum vagy chat-szoba és nem kellene a sajtát véleményedet beírni. Az a magánügyed, hogy mit utálsz! Nem ítélkezhetsz mások felett!

A felelőtlenségről pedig annyit, hogy egyik védekezési mód sem 100%-osan biztonságos!

A drogokról pedig annyit, hogy az vesse rá az első követ, aki sose próbált semmit! És ne feledd, hogy még a kávé is annak számít a koffein-tartalma miatt. Gondolom te is megiszod a magadét.

És nem derül ki a kérdező szavaiból, hogy mi is az,amit csinált...Lehet, hogy csak egy füves cigiről van szó...

Szóval inkább tarts meg magadnak a véleményed és csak arra válaszolj, amire tudsz valami értelmeset írni!

2009. ápr. 21. 23:14
 6/8 A kérdező kommentje:
Tüdőszűrésen voltam a ciklus 17.napján,és most babát várok! Csak erre szerettem volna,egy kis megnyugtatást kapni! Köszönöm! Első válaszolónak,hát egyből ilyen rosszra kellett gondolni? Mindenki magából indul ki!!
2009. ápr. 21. 23:25
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

második vagyok én is erre gondoltam épp ezért támadtam le,nyugi nem lesz baja!

boldog babavárást

2009. ápr. 21. 23:50
 8/8 anonim ***** válasza:
23.10-es vagyok. Én is csatlakoznék, nem lesz semmi baj! Nyugi! :) Sokan csinálnak hasonlóan "káros" dolgot, mielőtt megtudnák, hogy babásak!
2009. ápr. 22. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!