Milyen beszólásokat kapták eddig terhesen? Ismerőstől, vagy ismeretlentől jöttek a kritikák?
Köszönöm az eddig érkezett válaszokat!!
Kíváncsian várom a többi sztorit is!!
én jót mosolyogtam utólag:
29 hetes voltam, hatalmas pocim volt, vizesedtem. egy kis útmenti vendéglőben álltunk meg hazafelé jövet 4d-ről. ahogy hátradőltem a széken a pincér rám mosolygott és azt mondta: ugy látom már igazán nem sok van hátra :)
erre én: ja, még 2,5 hónap :))
a pincér szólni nem tudott...sajnos neki lett igaza mert 2,5 hét múlva sos császároztak toxémia miatt.
lányra vágytam mindig és boldog voltam mikor kiderült hogy az lesz. egyik szomszédasszonyunk mikor megkérdezte és megtudta hogy nem fiú, azt mondta: óóóó, jó a lány is....néztem bambán, miért ne lenne jó? igaz ő a lányával mindig mostohán bánt.
ezek mondjuk nem kritikák,beszólások, de eszembe jutott.bocsi
Nekem terhesség alatt nem volt ilyen szerintem, de utánna 3 héttel(császároztak) anyósom közölte velem, hogy sógornőm hamarabb összeszedte magát (simán szült). Ez ugy rosszul etett.
Jaj és az utcán ugy 3 hónappal a szülésután egy vadidegen kissé ittas ápolatlan pasi közölte, hogy milyen jo hogy máris jön a kistesó... Szimplán csak nagy maradt a hasam... Ez sem tartozott a kedvenceim közé...
Nekem terhesség alatt nem volt ilyen szerintem, de utánna 3 héttel(császároztak) anyósom közölte velem, hogy sógornőm hamarabb összeszedte magát (simán szült). Ez ugy rosszul esett.
Jaj és az utcán ugy 3 hónappal a szülésután egy vadidegen kissé ittas ápolatlan pasi közölte, hogy milyen jo hogy máris jön a kistesó... Szimplán csak nagy maradt a hasam... Ez sem tartozott a kedvenceim közé...
Ez nem beszólás, csak idegesítő:
20hetes vagyok, kis pocakkal. A párom mindig olyanokat mond, hogy azért kicsi a pocakom mert a baba is kisebb mint kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!