Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magányos terhesség? 20 hetes...

Magányos terhesség? 20 hetes vagyok, a férjem is örült, de 6 hete vettünk egy lovat, azóta csak a lóval hajlandó foglalkozni. Ma kiderült hogy megszünt a munkahelyem, üvöltözött velem. Mit tegyek? Költözzek el, vagy türjek? Nem tudom.

Figyelt kérdés
2009. ápr. 21. 16:38
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

mondom hogy pattanj ha most megüt mi lesz később. meg a jó anyját aki kezet emel egy terhes nőre, csak kerülne a kezem közé rugnám ugy tökön hogy.....!!

menj el. egyedül nem könnyebb de legalább nem vernek. ja és ne hidd hogy Ó ez az utsó alkalom hipphopp jön a többi.

2009. ápr. 22. 15:32
 22/25 anonim ***** válasza:
34%

Szia!

Akkor komolyodjunk.

Valaki írja, hogy miért ne lehetne kiabálni egy kismamával? Nemhogy egy kismamával, de egy nővel, feleséggel sem szabadna! Mert hogy jó, ha orditanak , táncsak nem lesz halláskárosodása illetve , hogy ki kell engedni a gőzt otthon.

Ismerek egy házaspárt, 30 éve házasok. Ők is vitatkoznak, civódnak néha , de nem kiabálnak pláne nem ÜVÖLTENEK egymással (olyan szép egyébként ez a magyar nyelv , a szavakkal is árnyalatokat képes kifejezni!!). Az anyósa egyszer megszólta, hogy " Ti még egy jóízűt se tudtok veszkedni'" erre frappánsan visszavágott neki az ismim , hogy "elég nagy baj az , ha valaki jóízűen tud veszekedni!". Férjnél vagyok, nálunk is vannak nézeteltérések néha , felemeljük a hangunkat , de nem ordibálunk , veszekszünk. Megbeszéljük. Engem az aggaszt , hogy elfogadott dolog az , hogy igen is kell a virtus egy veszekedésbe , vitába... Akkor majd jöhet a 20 cm-es kés is???

A másik. Lekevert neki egy pofont. Gondolom ez is természetes , az "asszony verve jó" alapon. Tűrjön , tűrjön... majd beleszokik.

Nekem már bántja az igazságérzetem ez a sztori! ...

2009. ápr. 22. 15:47
 23/25 A kérdező kommentje:
ma elköltöztem haza anyámhoz.inkább leszek egyedül.köszönöm a hozzászólásokat.sziasztok.
2009. ápr. 22. 17:30
 24/25 anonim ***** válasza:

Huh, hát ez így tényleg durva. A veszekedés, vagy inkább a vitatkozás, "összekülönbözés" belefér, de a pofon? Az én apám eltörte anyukám lábujját terhesen. Mivel nem tudott senkire támaszkodni, 16 évig tűrte neki a tetlegességet, de aztán elváltak. Ma már komolyabban veszik a családon belüli erőszakot, mint akkoriban, szerencsére.

Jobb, hogy elköltöztél. Neked is jobb lesz, nyugodtabb leszel és a baba sem egy "agresszív" családban nő fel. És lehet, hogy találsz majd neki egy rendes pótapukát, aki jobban fogja szeretni, mint az igazi.

Az ilyen pasik pár nap után "kapcsolnak", hogy mit veszítettek el, és fogadkoznak, hogy többé nem fordulhat elő, megváltoznak. De ha már egyszer ezt megtette egy terhes nővel, akkor máskor is megteheti. Én már nem tudnék bízni benne, az tuti, bár lehet, hogy azért sem, mert olyan családban nőttem fel, ahol mindennapi volt a verés az apa részéről.

2009. ápr. 24. 18:24
 25/25 anonim ***** válasza:
0%

Csak mondd, hogy tényleg beszélgettél, nem pedig számon kértél és a fejére olvastál!

Mivel lehet egy leendő apukát így kihozni a sodrából?

Ha meg bolond, akkor minek pont neki akartál gyereket szülni? Nem értem.

2009. ápr. 24. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!