Kismama balesetét láttam. Kikészültem, csak azt látom magam előtt? 30 hetes vagyok.
Segítsetek, hogyan tudom ezt elfelejteni,kitörölni???
6 hónapos terhes kismama balesetét láttam:(
Szemtanú voltam,nem mehettem el,végig láttam mindent :(
A babát is...
:(
30 hetes kismama vagyok és azóta nem tudok másra gondolni :(
Rengeteget vezetek,de ezek után autóba sem merek ülni :(
Rettegek és befordultam és "neszóljonhozzámsemki" hangulat van rajtam.
Még a férjem, gyerekeim sem tudnak kizökkenteni.
Adjatok tanácsot...
utolsónak:
Uasként is érheti baleset, vagy egy buszon, villamosan..ezer helyen úgyhogy ez hülyeséág, amit írtál
nem lehet 9 hónapig alakásban ülni,
Segítséget kell kérni, nagyon sürgősen! Mire szülni fogsz jó lenne, ha sokkal jobb állapotban lennél!
Mindenképpen pszichológus!
Kedves utolsó előtti, persze, hogy érheti baleset az embert, és nem is azt mondtam, hogy 9 hónapig otthon kell ülni, de nyugodtan forgasd ki a szavaimat. Én úgy vagyok vele, hogy ha el lehet kerülni egy veszélyforrást, hát megteszem, a gyerekem érdekében.
(Egyébként kicsi az esélye, hogy a villamoson beszorulj az ülés és a kormány közé.)
És a távolsági buszon,ahol még öv sincs.
A villamosaon meg szimplán leesel az ülésről.
Szóval hülyeség amit írtál
Akkor mindent el kell kerülni, az utcára se menj ki, mert nagy esélylel felszaladhat a járdára egy autó.
vagy beléd csap a villám
Ha leesel az ülésről, attól még nem szorulsz be sehova, hanem felállsz. Nem mindegy, hogy megnyomod a hasad, vagy beszorulsz valahova, és nem meg-, hanem összenyomod. Igen, a villámcsapást nem tudod kikerülni, de van, amit igen. Ha szerinted hülyeség, amit írtam, akkor vezess nyugodtan, valószínűleg nem lesz bajod.
Na de nem akartam én ezzel vitát indítani, de látom, te szeretsz kötekedni.
Kedves utolsó két válaszadó! Köszönjük szépen az empatikus kommentjeiteket, de kötve hiszem, hogy az adott kismamának épp arról kellene parázs vitát olvasnia, hogy ki, mikor, hogyan szorulhat be valahova, illetve, hogy mit nyomhat meg és össze.
Kedves kérdező! Mindenképpen keress fel egy szakembert, ez a trauma nem dolgozható fel egyedül - olykor még egy nem terhes számára sem, de várandósképp végképp nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!