Novemberi kismamik mibe hozzàtok haza a picit a korhàzbol?
Szia!
Én 2008-ban szültem a lányom,novemberben.Rövidujjú body,rá hosszúujjú plüss rugdalózó.Erre bundazsák,plusz vastag sapi.Amíg kiértünk a kocsiig,még betakartam egy pléddel,aztán ezt az autóban levettem,meg széthúztam a cipzárt a bundazsákon.
Én nem novemberben szülök ugyan,de leírom,hogy miben hoznám haza.
Azt szokták mondani,hogy amennyi réteg neked kell+ még egy réteg ruha.
Ha pólyás változat,babakocsival: vastagabb sapi (akár alá egy vékonyabb is mehet!!) hosszú ujjú bady,rugdalózó-ha nincs talpa,akkor vastag zokni! Meg kis kabátka. Pólya,takaró.
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!!
Üdv:2gyerkőcös,39hkm
Ha pólya nélkül,hordozóban,akkor ugyan ez,csak vastag takaró.
Ha térdig érő hó lesz, akkor úgy, ahogy én hoztam haza két éve januárban a fiamat: h.ujjú body, ujjatlan rugi, kötött nadrág+pulcsi, vékony+vastag sapka, bársony overáll és vastag pléd. És kötött kocsicipő. Kb, -10 fok volt.
Lányom december közepi lesz. A bársony overáll marad, alá h. ujjú plüss rugit, h. ujjú bodyt fogok adni. A többit majd az idő eldönti.
1 gyerekes, 25 hetes km
Én Nov21-re vagyok kiírva és bekészítettem egy hosszú bodyt meg egy hosszúuju plüss rugit,vékony és meleg sapit,bundás overállt meg vastag takarot,autóval hordozóban hozzuk haza,és az időtől függ mit adok majd rá.Első baba én is tanácstalan vagyok de ezekre gondoltam.:)
Jó babavárást mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!