Csak én vagyok ilyen balfék?
Az első terhességemnél húsz kilót híztam. 15 rajtam is maradt. A szoptatás nem ment jól, azalatt is inkább híztam. A második baba előtt sem sikerült lefogynom, igaz volt más betegségem is. 19 hetes vagyok, 5 kilót híztam, már alig férek az amúgy is hatalmas gatyámba. Nem zabálok reggeltől estig, nincs nasi, semmi félre kaja, mégis csak dagadok. Az arcbőröm zsírosabb mint valaha, a hajam sehogy sem akar normális formát ölteni. Mindezek következtében nulla az önbizalmam, legszívesebben elbujdosnék. Semmi nem megy jól:(
Ezzel szemben mindenfelé azt látm, hogy a kismamák csinosak, kivirultak. Itt is azt olvasom naponta több válaszban, hogy 20 hétig semmit sem híztam, hogy 33 hetesen az eredeti gatyáimat hordom stb...
Sehol nem látok még egy ilyet mint én. Nincs is ilyen, vagy csak "Ők" is elbujdosnak?
Mozgok is eleget szerintem, mégis megállíthatatlanul növök. Még dolgozom, és mindenhová igyekszem gyalog járni. Terhes tornázom, és már minden finom ételről lemondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!