Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak én vagyok ilyen balfék?

Csak én vagyok ilyen balfék?

Figyelt kérdés

Az első terhességemnél húsz kilót híztam. 15 rajtam is maradt. A szoptatás nem ment jól, azalatt is inkább híztam. A második baba előtt sem sikerült lefogynom, igaz volt más betegségem is. 19 hetes vagyok, 5 kilót híztam, már alig férek az amúgy is hatalmas gatyámba. Nem zabálok reggeltől estig, nincs nasi, semmi félre kaja, mégis csak dagadok. Az arcbőröm zsírosabb mint valaha, a hajam sehogy sem akar normális formát ölteni. Mindezek következtében nulla az önbizalmam, legszívesebben elbujdosnék. Semmi nem megy jól:(

Ezzel szemben mindenfelé azt látm, hogy a kismamák csinosak, kivirultak. Itt is azt olvasom naponta több válaszban, hogy 20 hétig semmit sem híztam, hogy 33 hetesen az eredeti gatyáimat hordom stb...

Sehol nem látok még egy ilyet mint én. Nincs is ilyen, vagy csak "Ők" is elbujdosnak?

Mozgok is eleget szerintem, mégis megállíthatatlanul növök. Még dolgozom, és mindenhová igyekszem gyalog járni. Terhes tornázom, és már minden finom ételről lemondtam.

2011. szept. 3. 13:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hát én se vagyok egy gyönyörűség terhesen ne aggódj. Az első után azt mondtam szívesen vállalok még egyet, csak ne kelljen a 9 hónapot végigcsinálni. Elsőre 22 kilót híztam, minden csodakrém ellenére szétrepedt a bőröm mindenhol, a végén vizes voltam olyan volt a fejem mint egy vízzel teli lufi. Tiszta ragya voltam a hajam zsíros és állandóan izzadtam mint a ló. Szülés után 6 kg ment le majd az első fél év után más -4 nél voltam.Most másodszorra nincs ragya a hajam a bőröm egész oké, kivéve a szép egybefüggő májfoltokat a szemeim alatt meg a szám fölött. Most csak 10 kg-t híztam nem is vagyok még vizes 37. hétben vagyok.De izzadok most is főleg a fejemen, alig merek utcára menni olyan ciki. Már nem repedt a bőröm sem már nincs neki hova az előző után. Érdekes módon nagyobb gatya sem kell csak ugyebár pocaknál gumis. De olyan felsőtestem karom meg vállam lett mint egy díjbirkózónak, szörnyű olyan vagyok mint két pipaszáron egy görögdinnye.
2011. szept. 5. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!