Szexeltünk a barátommal (terhes vagyok), és vett nekem egy új vibrátort, meg mellszívógépet. Rámfeküdt, egy szó nélkül rámrakta a mellszívót, vibrátor a csiklómra. De mostmeg a hasam is fáj, a hüvelyem is, meg a mellem. Nem kellett volna szexelnünk?
Ez a mondat tényleg hiányzik, kicsit furcsa...
Mellesleg ez a leírás az én szemszögemből nézve lazán szexuális erőszaknak minősül. És te kedves kérdező, mi a csudát csináltál közben? Hurrá, új vibrátor, vagy mégis mit??? A korodra én is kíváncsi lennék, mert ez tényleg csak szexelés, nem szeretkezés. Az kicsit másról szól.
20 hkm
"Nem kellett volna szexelnünk?"
Nem. Ahogy nyilván a barátod anyjáéknak sem, elkerülendő az ilyen IQ-bajnok baleseteket...
Igen,nem kellett volna szexelni és nem lennél terhes...
csinált is vmit a mellszívóval?
amugy tuti kamu a kérdés..sztem a vibrátortol vagy terhes nem a keretén pasidtol.
A baj van a kerdessel link azert hianyzik, mert mar valaki hasznalta.
Az minden kerdesnel csak addig szerepel, amig az elso bejelentes meg nem tortenik, utana eltunik. Azert van ez igy, mert a moderatorok mar az elso bejelentes utan megnezik, viszont ha nem tunne el, akkor utana meg kb 20-an jelentenek ugyanazt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!