Szexeltünk a barátommal (terhes vagyok), és vett nekem egy új vibrátort, meg mellszívógépet. Rámfeküdt, egy szó nélkül rámrakta a mellszívót, vibrátor a csiklómra. De mostmeg a hasam is fáj, a hüvelyem is, meg a mellem. Nem kellett volna szexelnünk?
És ez az igen értelmes úriember a gyerek apja?!?!?!?!
Az elég gáz........dobd ki a f***omba.....ez így nagyon gáz. Ha én a párommal szeretkezek (nem kell se mellszívó se vibrátor) és esetleg fáj valami abban a pillanatban abbahagyja, megölelget és megpuszilgat és bocsánatot is kér, holott nincs miért, mert nem direkt csinálta.....szóval, gondolkodj el ezen....
Ne haragudj, de te vagy a hülye. Miért hagyod magad???
Egyébként szerintem sem lesz bajod, csak egy "kicsit" túledzetted magad. Szexelni lehet babásan, de úgy ahogy neked jól esik.
Mellszívó és vibrátor??? Ő egymaga kevés?
Ha ez igaz, akkor a párod egy perverz állat (már bocs).
Az én párom, ha fáj vagy kényelmetlen rögtön abbahagyja és bocsánatot kér, még ha nem is tehet róla.
Hány évesek vagytok?
23hkm
A legdurvább szerintem a mellszívó... azt meg mi a frászkarikáért kellett??? De a többi is erős túlzás, ha nem te kérted.
És ha elvetélsz? Vagy direkt ez a célja??
Amúgy meg ha nem esik jól és első szóra nem hagyja abba, le kell rúgni magadról.
Mi az, hogy téged nem vesz figyelembe? Meg a gyereketeket?
Jesszus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!