Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire árt a kávé egy...

Mennyire árt a kávé egy 6hetes embriónak?

Figyelt kérdés
Napi 3szor,néha 4-szer is tejeskávézok. nem tudom,hogy ez most gond-e lenne? ha igen,akkor abba hagyom a picim kedvéért,de ha nem muszály,nincs ezzel gond,akkor inkább fogyasztanám tovább.
2009. ápr. 19. 12:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de én tegnap a szokásos egy kávé helyett kettőt is ittam, meg még este 2 kólát (ritkán szoktam) és szegényke egész éjszaka rugdosott, én sem tudtam aludni, és ő sem. Szerintem a koffein miatt. Legközelebb jobban vigyázok ! :)
2009. ápr. 19. 12:30
 2/11 anonim ***** válasza:

Napi 3 csésze megengedett, ráadásul te higítod, mert tejeskávénak iszod. Ezzel semmi baj sincs. Én végig ittam minden reggel 1 bögre tejeskávét, a vérnyomásom eleve alacsonyabb, máshogy elájultam volna (ill. meg is történt).

Esetleg csökkentsd napi 2-3- ra.

Nincs is jobb reggel egy jó bogre tejeskávénál:)))

2009. ápr. 19. 12:30
 3/11 A kérdező kommentje:

Igen :)) Pont ezért is írtam,hogy ha lehet akkor fogyasztanám tovább :))

Akkor csökkentem inkább 1-2re,hogy megtaláljuk az arany középutat.

2009. ápr. 19. 12:43
 4/11 anonim ***** válasza:
Szia!Tejjel higitod,ezért nem árt! Én napi 4-5 kávét is megittam higitás nélkül,de csak koffeinmenteset és nagyon gyengén lefőzve.Ezt ittam szoptatás alatt is.Próbálj koffeinmentes kávét inni,azzal biztos nem ártassz!Jó kávézást!
2009. ápr. 19. 12:45
 5/11 anonim ***** válasza:
Én inka kávét iszok.A Corában kb 300 forintba kerül,ez gabona kávé cikóriával.Becsapod egy kicsit a szervezeted,átmenetileg bejön,aztán iszod a következőt.
2009. ápr. 19. 12:58
 6/11 anonim ***** válasza:

Igyál nyugodtan koffeinest,föleg ha alacsony a vérnyomásod,akkor a koffeinmentes semmit nem ér :)

Nekem a dokim kifejezetten ajánlotta a kávét 90/60-as vérnyomásra.

2009. ápr. 19. 14:16
 7/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Lehet nagy lehurrogást kapok érte , de én még kapucsinót se merek nagyon inni:) Megírom miért. Oké , jó gabona meg cikóriakávé az még belefér , meg hogy alacsonyvérnyomás...Én mégis azt tanácsolnám , hogyha kívánod, akkor is csak keveset ígyál. Az embrió 6 hetes korában már kémiai kapcsiban van veled. Ha a koffein miatt a vérnyomásod növekszik és hozzá a pulzusszámod is , az olyan neki, mintha "feszítenék" belülről. Az ő átlag szívdobbanása 140-160 között "normális".Ezt nem ijesztgetésképpen írom , hangsúlyozom napi 1-2 kávé nem baj , csak ne túl erős legyen , vagy tejjel vagy tejszínnel is "gyengitheted" a hatását.

35 hetes km

2009. ápr. 19. 16:08
 8/11 anonim ***** válasza:

Én a terhességem elött sokat kávéztam, de amint kiderült, csak cappucinot ittam kb: 3-4 napig. Ugyanis szédültem és fájt a fejem!! A védönöm tanácsára reggel a szokásos kávémat megiszom, és utána ha még kivánom, akkor jöhet a cappucinó. Szerintem nálad sem lesz gond.

Üdv:15 hetes km.

2009. ápr. 20. 07:01
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

07:01-esnek: mivel tejeskávénak issza, tejjel jól felhigítva, így minimális hatás éri a magzatot. Persze nem kell túlzásba vinni, de pl sok cigiző meg alkoholt ivó anyának (?) is egészséges gyereke születik. Ezzel nem azt akaorm írni, hogy cigizzenek meg alkoholizáljanak a kismamás, sőt!!!!!

Egy kis tejeskv igazán belefér.....

2009. ápr. 20. 12:36
 10/11 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, bocsi, a 16:08-asnak akartam írni....
2009. ápr. 20. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!