Kinek volt olyan, hogy gyenge szívhangja volt az embriónak? Mi lett utána?
Nálad ez volt? Hány hetesen voltál dokinál? MOndott valamit?
Mikor én 9hetesen voltam dokinál, volt szívhang, de nem ilyen nagyon erős, hanem elég gyengél hallattszott, de nem mondta a doki, hogy ez baj lenne. Valószínűleg az UH fej abból a szögből csak éppen így vette az "adást". Azóta 18hetes vagyok- és minden rendben van a babával.
Hasi uh volt? Mert akkor az is befolyásolja szerintem, de hüvelyinél is simán előfordulhat, hogy "messze" van a kis 2cm-s petezsák az uh fejétől.
Dokid egyébként mondott valamit? Ha ő nem mondta hogy gond van, akkor gondolom nincs is semmi. NEm rendelt vissza valamikorra- esetleg egy köztes UH-ra, hogy ellenőrizze a babát?
Én első terhességgel 5hét6naposan voltam dokinál,és nem volt szívhangja a kicsinek még, a doki mondta, hogy menjek vissza 3hét mulva, megnézzük él-e, hal-e? Kicsit szíven ütött ez a "jóindulatú" mondata, de azóta ez a kisember már 15hónapos zsivány fiucska- ugyhogy nagyon is él! :)
Drukkolok, hogy nálad is minden rendben legyen.
A kezdetektől gyenge szívhang volt, és 60-as a 140-160-as helyett. 8 hetesen spontán elvetéltem. Ez tavaly decemberben történt. Most 24+3 kismami vagyok.
Kívánom, hogy neked NE így alakuljon, de legyek én pozitív példa a továbblépéshez ha mégis gond lenne!
Sok sikert, sok erőt, és kitartást neked!
15:27-es vagyok.
Spontán, vérzéssel távozott, kisebb görcsökkel, nem kellett műteni. Igen, sajnos a kezdetektől nem stimmelt a méret sem.
Kitartás, sok erőt kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!