4 nappal túlhordtam már a babámat, szeretkezhetünk a párommal abban az esetben ha?
Figyelt kérdés
Már mindennel próbálkoztam amit tanácsoltak, hogy hát ha attól megindul magától is a szülés de semmi eredménye nincs ... A méhszájam totál zárt, a doki ma azt mondta egy ujja alig megy be. Egy darab fájásom sincsen, a párommal már kb. 2 hete nem szeretkezünk. Nekem hüvelytabit kellett szednem. (klion-t) Konkrétan nem tudom, hogy miért, a leletemre az volt ráírva, hogy gennysejtek, sarjadzó gomba negatív, tehát valószínűleg nem gombára. Még nem szedtem végig a tabit, azt hiszem 2-3 még van de sokan azt tanácsolták, hogy bújjunk össze mert az segíthet. Adnék egy esélyt a dolognak de így kicsit félek mert nem szeretnék bacit visszajuttatni magamnak hiszen az a szülésnél gondot is okozhat ... Mit gondoltok?2011. aug. 27. 18:55
11/12 anonim válasza:
ha nem mertsz szeretkezni akkor inkább ne tedd. bár én tettem és az ssem hatott :P próbáld meg ha még nem próbáltad a bő fahéjas tejbegrízt :P hátha :) nem tudom nekünk mi segített, de másnap beindult. :) egy próbát megér :))
12/12 anonim válasza:
a szeretkezéstől nem lesz semmi bajotok . Bgyarmaton mondják is a szeretkezést ,csak finoman és jót tesz mindenkinek sikeres szülést és sok egészséget és boldogságot mind hármatoknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!