4 nappal túlhordtam már a babámat, szeretkezhetünk a párommal abban az esetben ha?
Használjatok gumit ha nagyon aggódsz.
De egyébként nem sok mindent kaphat el a baba ilyen teszt eredmények mellett. Hüvelyi úton született babák amúgyis kapnak szemcseppet, ha bármi gond lenne, akkor pedig még a kórházban kap antibiotikumot.
Bocs,de ezt nem értem "gennysejtek, sarjadzó gomba negatív, " oké,hogy a gomba nega,de a gennysejtek? az is nega,vagy azok vannak?
Ha az is nega,akkor nyugodtan szeretkeztettek a pároddal! Sokszor a dokik megelőzés ként írják ki a terhesség vége fele a hüvelytablettákat-egyes orvosok már a 2. trimeszter kezdetekor írogatják a terhesség végéig,minden féle vizsgálat nélkül. (ez utóbbit tapasztaltam!)
Ha a folyásoddal minden rendben volt,akkor nem kellett volna használni,mert a feleslegesen használt "vackok" ilyen esetben tönkre teszik a hüvely természetes védekező képességét! (szintén tapasztaltam!)
A bacikról annyit,ha van,ahogy én tudom,max. a baba szeme lehet begyulladva ettől,de arra van szemcsepp,illetve, kamilla teával lehet "mosni" a külső szélétől a belső felé.
Mielőbbi könnyű szülést és egészséges kisbabát!!
Üdv:2gyerkőcös,37hkm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!