Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nőhet-e a pocak sokkal korábba...

Nőhet-e a pocak sokkal korábban mint 12 hét?

Figyelt kérdés
Ma vettük észre, hogy nagyobb a hasam mint eddig volt, pedig még csak a hetedik hetben vagyok. Tudom idétlen, de próbáltam behúzni, de hát nem nagyon ment befelé mint normális esetben. Fel is vagyok és voltam is fújódva az elmúlt 3 hétben. Lehetséges-e, hogy elöbb kezd el nőni a pocak_
2009. ápr. 18. 03:37
 1/6 anonim ***** válasza:
79%
Én is észrevettem már 8 hetesen, hogy egy icipici dudorom van. Én vékony voltam, ezért egyből meglátszott. És a magzatmozgást is olyan hamar éreztem, hogy a védőnő kiröhögött. Pedig az volt.
2009. ápr. 18. 06:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nőhet, de nem a méhed miatt, mert a méhed csak a 12. hét után fog rohamosabban nőni. Az első trimeszterben inkább a gázok miatt érzed magad puffadtnak, teltnek. És a hormonok is közrejátszanak.

Ne húzd be a hasad, rosszabb lesz, van aki már ilyenkor a kismamanacit hordja:) Vagy vegyél bandázs-övet, amit ráhúzhatsz a kigombolt nadrágodra, én nagyon szerettem.

2009. ápr. 18. 07:58
 3/6 anonim ***** válasza:
58%

Nekem ez a 3. terhességem, egy baba és egy vetélés után, most kezdem az 5. hetet, de ha a hátamra fekszem, akkor kidudorodik a méhem, és a hasamat én sem tudom behúzni.

Szerintem ez annak is függvénye, hogy akarod-e hogy látsszon. Én nagyon akarom, ez is közre tud játszani, mert aki titkolni akarja nagyon erősen, annak sokkal később nő.

Nagyon boldog babavárást! :)

2009. ápr. 18. 08:07
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat lányok!

Mi az a bandázs öv?

Azért csodálkozom, hogy nagyobb, mert én nem vagyok egy nádszál sajnos. Viszont ezek az örökös gázok...2 hete csak macinaciban járok, mert nem tudok tolerálni mást. A héten kínomban vettem egy kismama farmert. Nem merem még felvenni, mert nem akarom a világ tudtára hozni féltett kincsemet. A munkaadóm tudja és a szűk család.

2009. ápr. 18. 14:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én már bizony kismama nacit hordok 2 hete mert úgy fel vagyok fújodva mint egy nagy lufi. Nem fogom magam szűk kényelmetlen nadrágokba préselni, szerintem nem is egészséges. Reggel még csak alig észrevehető, de estére már kinézek vagy 6 hónaposnak :-). Húzd fel a kismama nacit és érezd magad kényelmesen ! (9 hetes kismama)

2009. ápr. 18. 22:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia,

a bandázs olyan mint egy öv, de sokkal szélesebb. ha nem tudod már begombolni a nadrágodat, akkor ráhúzod és a bandázs eltakarja a nyitott rész, sőt: olyan széles, hogy a köldöktől egészen combtőig ér!

Nézz csak be ide!:

[link]

A ruhatáradat is feldobja, kényelmes is:)

Remélem, segítettem, nekem volt és nagyon szerettem!

2009. ápr. 19. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!