Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Sürgős! Hogy szokjak...

Kismamák! Sürgős! Hogy szokjak le a dohányzásról?

Figyelt kérdés
6 hetes terhes vagyok és mielőbb leszeretnék szokni,nagyon elvagyok szomorodva,hogy nem fog menni.Tudnátok valami jó tanácsot adni?
2011. aug. 26. 20:47
1 2
 11/17 sumergo ***** válasza:
100%
Ha magadtól nem tudod letenni, akkor mi írhatunk neked bármit, úgysem fog menni. Határozd el, hogy mától (nem holnaptól, mert az mindig holnap marad!!)nem gyújtasz rá! Sok sikert!
2011. aug. 26. 21:59
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,és tanácsokat!Akkor mostantól nem gyújtok rá!Remélem menni fog!
2011. aug. 26. 22:22
 13/17 anonim ***** válasza:
Menni fog. Én is a pozitív teszt után tettem le, pedig erős dohányos voltam. Bulikon simán elment 2-2,5 doboz is. A fiam többet ér. Már több, mint 2,5 éve nem gyújtottam rá, iszonyú sokat lehet vele spórolni... :D Kitartás!
2011. aug. 26. 23:24
 14/17 anonim ***** válasza:

Nekem is ez volt az aggályom!

Ahogy nem jött meg de még nem lett + a tesztem , rögtön vettem egy elektromos cigit 0 nikotinnal hogy ha esetleg tényleg baba lenne a dologban akkor ne "szenvedjek".

Rá egy napra reggeli kávé mellé rá akartam gyújtani és már nem ment.Pedig hidd el hogy én akartam illetve NEM ÉN hanem ugye a megszokás a nikotin.6x rókáztam aznap, megcsináltam a tesztet és pozitív lett:)Azóta ha mellettem rágyújtanak is rosszul vagyok, és az elektromos cigit 1x sem használtam.

KITARTÁS!!!

2011. aug. 27. 00:00
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam a válaszokat, lehet ezt írták már.

Tedd le, dobd ki, tüntesd el. Nem holnap, hanem most azonnal. Ha van még egy fél doboz, dobd ki, add oda valakinek. És híreszteld, vállald fel a döntésedet, mert akkor már azért sem gyújtasz rá, mert mutogatnának a többiek, hogy nem bírtad ki :-)

Tapasztalatból mondom, hogy ennél gyorsabb módja nincs. Ha 1-1 szálat szívsz el csak, akkor az ugyanúgy átmegy a magzatnak, és sokkal egyszerűbb visszaszokni is.

Én lombik előtt tettem le így.

Ha nagyon rá akarsz gyújtani, tekerj össze papírt cigi formára, cellux köré, hogy ne ázzon el és azt slukkold. Inkább a kezed fogja kívánni, meg a rituálé fog hiányozni. És kerüld a dohányos közeget.

3 éve nem szívom, de a kávé mellé még most is sokszor eszembe jut.

Azt tartsd észben, hogy minden egyes szál, amit szívsz a gyerekednek lehet egy koporsószög. És gondolom nem akarsz a gyereked hóhéra lenni.

Bocs, nem akartam durván fogalmazni, ezek a saját tapasztalataim és működtek.

Erőt és kitartást kívánok!

2011. aug. 27. 07:03
 16/17 anonim ***** válasza:
ezt még most annyira nem tudod átérezni, de ha meglesz a babád mindennél jobban fogod öt félteni! még egy náthától is, azt szeretnéd majd , hogy soha semmi baj ne érje. az egyik ismerösöm cigizett egész terhessége alatt, lánykája 2 évesen nagyon kicsi, vékony és baba kora óta veseproblémái vannak, megállapították, hogy az anya dohányzásától van :(
2011. aug. 27. 11:16
 17/17 anonim ***** válasza:

én is letettem az elso terhességemnél is és a most a másodiknál is.az anyai szív gyozedelmeskedett a vágy ellen és a lelkiismeretem is nyugodt maradthat, mert ha valami tortént volna, nem bocsájtottam volna meg magamnak és magamant okoltam volna, nekem állandoan olyan kép ugrott be hogy fuldoklik a fustben, és nem birtam rá gondolni sem, ezért fokozatossan tettem le, elso nap 2 szél, aztán egy, aztán fél és a 4.ik napon már abszolut, pedig a kívántam, de parancsoltam magamnak. Neked is dikerulni fog.

Udv. 13 heteske

2011. aug. 27. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!