Kismamák! Sürgős! Hogy szokjak le a dohányzásról?
Nekem is ez volt az aggályom!
Ahogy nem jött meg de még nem lett + a tesztem , rögtön vettem egy elektromos cigit 0 nikotinnal hogy ha esetleg tényleg baba lenne a dologban akkor ne "szenvedjek".
Rá egy napra reggeli kávé mellé rá akartam gyújtani és már nem ment.Pedig hidd el hogy én akartam illetve NEM ÉN hanem ugye a megszokás a nikotin.6x rókáztam aznap, megcsináltam a tesztet és pozitív lett:)Azóta ha mellettem rágyújtanak is rosszul vagyok, és az elektromos cigit 1x sem használtam.
KITARTÁS!!!
Nem olvastam a válaszokat, lehet ezt írták már.
Tedd le, dobd ki, tüntesd el. Nem holnap, hanem most azonnal. Ha van még egy fél doboz, dobd ki, add oda valakinek. És híreszteld, vállald fel a döntésedet, mert akkor már azért sem gyújtasz rá, mert mutogatnának a többiek, hogy nem bírtad ki :-)
Tapasztalatból mondom, hogy ennél gyorsabb módja nincs. Ha 1-1 szálat szívsz el csak, akkor az ugyanúgy átmegy a magzatnak, és sokkal egyszerűbb visszaszokni is.
Én lombik előtt tettem le így.
Ha nagyon rá akarsz gyújtani, tekerj össze papírt cigi formára, cellux köré, hogy ne ázzon el és azt slukkold. Inkább a kezed fogja kívánni, meg a rituálé fog hiányozni. És kerüld a dohányos közeget.
3 éve nem szívom, de a kávé mellé még most is sokszor eszembe jut.
Azt tartsd észben, hogy minden egyes szál, amit szívsz a gyerekednek lehet egy koporsószög. És gondolom nem akarsz a gyereked hóhéra lenni.
Bocs, nem akartam durván fogalmazni, ezek a saját tapasztalataim és működtek.
Erőt és kitartást kívánok!
én is letettem az elso terhességemnél is és a most a másodiknál is.az anyai szív gyozedelmeskedett a vágy ellen és a lelkiismeretem is nyugodt maradthat, mert ha valami tortént volna, nem bocsájtottam volna meg magamnak és magamant okoltam volna, nekem állandoan olyan kép ugrott be hogy fuldoklik a fustben, és nem birtam rá gondolni sem, ezért fokozatossan tettem le, elso nap 2 szél, aztán egy, aztán fél és a 4.ik napon már abszolut, pedig a kívántam, de parancsoltam magamnak. Neked is dikerulni fog.
Udv. 13 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!