Hogy vagytok kismamák, akik januárban szülnek?
sziasztok!
én is január 20.-ra vagyok kiírva, van már egy kisfiam, aki decemberben lesz 3 éves, elvileg úgy néz ki, hogy kislányom lesz, de még nem merem elhinni. Pénteken megyünk 4D-ra, ha ott megerősítik, mondjuk, hogy elhiszem. ha valakit érdekel esetleg, épp tegnap kérdeztem róla:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
pont emiatt még nevünk sincs, és nem is merek vásárolni, pedig már nagyon szeretnék, de megvárom a pénteket.
A II. Nőin szülök most is, ugyanannál a dokinál és szülésznőnél. nekem 1-2 dolgot leszámítva pozitív tapasztalatom van.
eddig 5 kg-t híztam, bár súlyfelesleggel kezdtem, a hasam pedig hatalmas.:D
Sziasztok!
Január 20-ára vagyok kiírva. 17 hetesen 4D-n azt mondták kisfiú, de most szerdán voltam kötelező ultrahangon ott pedig azt mondták kislány. Két hét múlva visszahívtak, hogy megnézzék mégegyszer.
Eddig 3 kg-ot híztam. Második terhességem, van egy 7 éves lányom. 15 hetesen mozdult meg először a baba. Valamikor aktív, de valamikor nem érzem egy-két napig a mocorgást. Ti hogy vagytok ezzel???
19 hkm
14:02-es vagyok, az én szülésznőm Barnáné Adrienn, egyben a barátnőm anyukája is.:)
egy igazi tündér, nagyon kedves, aranyos, türelmes, ha nem ismerném régebbről is őt választanám.
Neked ki a dokid? Nekem Paragi Péter, az elsőt is nála szültem, nem volt különösebb gond.
Hihi, akkor lehet, hogy egyszerre szülünk!:))))
Az én orvosom Tóth Ferenc, a Kútvölgyin volt korábban, a húgom mind a kettőt nála szülte, követte a II-re is. Nekem a váltás után volt egy terhességem, de végig véreztem, és 10 hetesen elhalt. Maximálisan korrekt volt, a műtétet kiválóan végezte, és többet lelkizett utána, mint én. Magánrendelésre járok hozzá, több időt és figyelmet kapok, mint a klinikán.
Az szuper, hogy így ismered a szülésznőt, elhiszem, hogy benne bízol legjobban! :) És tényleg lehet, hogy együtt leszünk bent!
1.vagyok.
De érdekes, hogy majdnem mindenki 20.-ra van kiírva!
Sziasztok! Hát én 28-ra vagyok kiírva és ikrekkel :) Már van egy 2 éves fiúnk,de őket még nem tudjuk milyen neműek lesznek, talán hétfőn kiderül, akkor megyünk uh-ra.:) Még nem híztam semmit, bár a fiam után maradt rajtam felesleges kiló.
Hát mi veszegetjük a dolgokat mert sok minden kell még így is,hogy a fiamról maradt minden.Már mocorognak odabent kb 1hete kezdték:)
1.vagyok!
Gratulálok az ikrekhez! :) Megkérdezhetem, hogy nem félsz? Lesz segítséged? Én így is félek picit, hogy mi lesz 2 gyerekkel de két csecsemővel...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!