Kisfiúnak vagy kislánynak látjátok? (uh kép lent)
Ez egy 16hetes uh kép. Ez a kép lentről készült, hüvelyi uh-val csinálta mert csak igy tudta megmondani a nemét. Azt mondta, hogy 85-90%-ban......... :) Arra lennék kiváncsi, hogy szerintetek fiú vagy lány. A piros nyilacska jelzi a lényeget.
Örülök neki, hogy azért a legtöbben lányt mondtatok :)
A doki szerint lány. Én is lányt érzek. Ráadásul ha a babonát vesszük alapul akkor is lányom lesz. Kerek pocak, sok hányás stb.
Azért voltam kiváncsi a ti véleményetekre, mert eszembe jutott, hogy mi van ha elnézte a doki. Eddig csak lányos dolgokat vettünk. De jövőhéten megyek a 20hetes uh-ra, remélem ott is lánynak mutatja magát :)
Kedves kérdező? A sok hányás az inkább kislány babára jellemző? Akkor lehet nekem kisfiam lesz? Én csak háromstor hánytam a gyomorsav miatt akkor is. Igaz én még csak 11 hetes vagyok.
Boldog babavárást kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!