Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kisfiúnak vagy kislánynak...

Kisfiúnak vagy kislánynak látjátok? (uh kép lent)

Figyelt kérdés

Ez egy 16hetes uh kép. Ez a kép lentről készült, hüvelyi uh-val csinálta mert csak igy tudta megmondani a nemét. Azt mondta, hogy 85-90%-ban......... :) Arra lennék kiváncsi, hogy szerintetek fiú vagy lány. A piros nyilacska jelzi a lényeget.

[link]

2011. aug. 26. 15:26
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Szerintem kukacos! :o)
2011. aug. 26. 16:24
 12/24 anonim ***** válasza:
làny
2011. aug. 26. 16:25
 13/24 anonim ***** válasza:
Inkább kisfiú szerintem... Legalábbis a 3 lányom uh képeivel összehasonlítva :) Viszont nem merném egyértelműen fiúnak mondani... Mert amiket meg fiúkról láttam ultrahang kép, ott sokkal egyértelműbb volt a kuki. Szóval passz, de nagyon kíváncsi vagyok :)
2011. aug. 26. 16:30
 14/24 anonim ***** válasza:
Fiúnak mondanám. Túlságosan erős a középső csík. Aztán nem vagyok doki. Várom a megfejtést! :)
2011. aug. 26. 16:40
 15/24 anonim ***** válasza:
???na???
2011. aug. 26. 16:51
 16/24 anonim ***** válasza:
Ez kislááány! Tuti! Két fiam van, mindkettő kukit nagyon hamar láttuk, és az bizony nem így néz ki :P!
2011. aug. 26. 16:55
 17/24 A kérdező kommentje:

Örülök neki, hogy azért a legtöbben lányt mondtatok :)

A doki szerint lány. Én is lányt érzek. Ráadásul ha a babonát vesszük alapul akkor is lányom lesz. Kerek pocak, sok hányás stb.

Azért voltam kiváncsi a ti véleményetekre, mert eszembe jutott, hogy mi van ha elnézte a doki. Eddig csak lányos dolgokat vettünk. De jövőhéten megyek a 20hetes uh-ra, remélem ott is lánynak mutatja magát :)

2011. aug. 26. 17:55
 18/24 anonim ***** válasza:
én kiskukacot láttam, de látom már irtad hogy kislány :)
2011. aug. 26. 18:58
 19/24 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező? A sok hányás az inkább kislány babára jellemző? Akkor lehet nekem kisfiam lesz? Én csak háromstor hánytam a gyomorsav miatt akkor is. Igaz én még csak 11 hetes vagyok.

Boldog babavárást kívánok neked!

2011. aug. 26. 19:19
 20/24 A kérdező kommentje:
A babona szerint aki sokat hány, annak lánya lesz. De ezt ne vedd alapul. Ez csak egy hülyeség, ami nálam bejött :)
2011. aug. 26. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!