Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez a szinű babakocsi kislánynak?

Ez a szinű babakocsi kislánynak?

Figyelt kérdés

[link]

Lányom lesz, szerintetek nem fiús?

2011. ápr. 1. 09:16
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Szerintem ez unisex. Tökéletes lesz a kislányodnak!

Gratulálok a kislányodhoz!

2011. ápr. 1. 09:18
 2/20 anonim ***** válasza:
Tökéletes! :) Gratula a Pindurkához!
2011. ápr. 1. 09:19
 3/20 anonim ***** válasza:
Nem fiús, szerintem is unisex. Arra viszont felhívnám a figyelmedet, hogy mivel egyik kerék sem bolygósítható, így nagyon nehezem irányítható, nem biztos, hogy szeretni fogod.
2011. ápr. 1. 09:19
 4/20 anonim ***** válasza:

Szerintem is unisex. Jó lesz a kislányodnak, és jó lesz majd később egy fiúnak is. :)

Amúgy a baba nem fogja nézni miben kocsikáztadod, az emberek meg amúgy is el vannak tévelyedve sokszor. :)

Nekem a kislányom fülig rózsaszínben volt, és kisszoknyában, amikor valaki megkérdezte, hogy lány vagy fiú baba? :)

Pedig még az arcocskája is nagyon csajos volt, már pár hónaposan is. :)

Bocs, hogy elkezdtem rizsázni. Jó lesz a babakocsi. :)

2011. ápr. 1. 09:22
 5/20 anonim ***** válasza:
A szine jó,de maga a kocsi iszonyat rossz!Nagy nehéz irányíthatatlan:(!Csak kínlódni fogsz vele!Én is ilyet vettem,de 2 hét után kivágtam a fenébe és vettem egy normális kocsit!
2011. ápr. 1. 09:23
 6/20 anonim ***** válasza:
A színe szerintem is jó, és mi van ha a következő gyermeked kisfiú lesz? De legalább a tolókar átfordítható, az nagyon fontos. Attól függ hol fogsz vele közlekedni. Nekem is hasonló nagy batár kocsim van, autóba csak nyaraláskor rakom, akkor is a tetőcsomagtartóra, de mindenhol elmegy. Nálunk földút van, sáros, télen nagy hó, simán lehet tolni.
2011. ápr. 1. 09:31
 7/20 anonim ***** válasza:

Szerintem is uniszex. Nekem is szinte ugyanilyen volt, imádtam! A babának nagyon kényelmes, tágas, az irányítást meg lehet szokni, én pl a bojgókerekestől kaptam idegrohamot mikor a gödrös utcánkban állandóan keresztbefordult és majdnem átzuhantam mindig a kocsin. A gyerek még jó, hogy be volt kötve. Ha nálatok aszfalt van, akkor mindegy milyet veszel.

Mennyibe kerül? Én az enyémet 1 hónapja adtam el 15 ezerért, ahhoz több tartozék is volt. Bár az egyik közeli ismerősnek adtam el, nem szerettem volna sokat kérni érte. (a férje most fogja felépíteni a társasházunkat)

2011. ápr. 1. 09:34
 8/20 anonim ***** válasza:

Tényleg szép bár tényleg szar!

ne vegyél lengyel babakocsit!

2011. ápr. 1. 09:37
 9/20 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek. Aszfaltos út van mindenhol. 30 ezer az ára, újszerű állapotban
2011. ápr. 1. 09:40
 10/20 anonim ***** válasza:
Unisex szerintem is. A szürkéhez nagyon fog passzolni az édes rózsaszín takaró pl, vagy egyéb más lányos szín. Én is szürke vagy bézs babakocsit akarok majd venni.
2011. ápr. 1. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!