Anyukak, szerintetek ez a babakocsi jo kisfiunak es kislanynak is?
A szine erdekelne termeszetesen. Sajnos tonkre ment a babakocsink, van egy kisfiam es tervezzuk a tesot. Most megtudnam olcson venni de vajon jo ez a szin mindket nemnek vagy egyaltalan nem tul lanyos? Van kulon mozes hozza ugyan ilyen szinben.
ha divatmami vagy akkor jó mindkettőnek...
én sajnos utálom a lilát és a padlizsánszint igy még lánynak se venném meg.
pedig szép mély szine van de magyarázkodnod kell majd hogy a baba benne nem kislány mert sokan igy fogják gondolni hogy egy ilyen szinüben csak lányka ülhet.
(szerintem)inkább fiúsabbat nézz ....vagy narancssárgát, zöldet barnát... ilyesmit.
Ha neked tettszik, miért ne lenne jó? A kisfiadnak mindegy, milyen színű kocsiba teszed bele a lényeg, hogy kényelmes legyen.
Ha nem volt még ilyen kocsitok, akkor szerintem csak abban az esetben vedd meg, ha sima terepen tudsz vele közlekedni, vagy esetleg emeletre/tömegközlekedésre is cipelned kell, mert a 2 első kicsi kereke minden egyes kátyúban megakad.
Kiddy kocsik jó minöségüek.
èn imádom ezt a szint páormnak töb ilyen polója is van, sok kisfiut is látni ebben a szinben. De a tesó lehet megint kisfiu.
Hasonló formájú kocsink van, Espiro Magic 3, és piros-fekete színű. Azért választottam azt, mert eddig a kislányunk használta, de most babát várunk megint, és a neme még ismeretlen. Szóval arra gondoltam, hogy kisfiúnak is vagány egy sötét piros kocsi.
Ilyen:
A lila (hiába sötét) nekem is lányosabbnak tűnik.
Szia! Nekünk ilyen van, illetve ezt adnám el:
Pontosabban ez nagyon hasonló amit néztetek, csak hát az enyém zöld színű, ami szerintem jó fiúnak és lánynak is. Ha érdekel írj privát e-mailt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!