Szerintetek kislánynak is jó ez a babakocsi?
Én is most egy ilyet nézek magamnak, biztos a színre gondolsz. Hát nem tudom, én feketét nem vennék se fiúnak, se lánynak. Valószínű lányom lesz. Én lime zöldet veszek.
Ennyiért nem drágállod? Én 63-ért veszem és 3 az egyben babakocsi, tehát van benne mózes, sportkocsivá alakítható meg autós ülés is van hozzá. Vagy ebbe is benne vannak ezek?
Nem volt benne az árban a mózes 46.990 ft, a hordi 34.990 ft volt még pluszban.
Nem drágállom, mert nagyon sok barátnőm havonta cserélgeti a kocsit,mert egyik se jó, ezt masszivnak látom, igaz nehéz,de családi házban lakunk, családi egyterü autónk van befér.
Azért ezt a szint választottam,mert ez fiúnak,lánynak jó, uv szürős a huzata,nem kell külön uv-s napernyő nyárra, meg ez biztos jó 4 éves korig, elég széles az ülőfelülete és a háttámlája.
Jó nagyok a kerekek,amik hozzánk kellenek,nekünk macskaköves és térköves az udvar, moccanás nélkül átment rajta.
A pumpás kerék meg ugye még csillapitja is a lengést.
Egyáltalán nincs benne melegebb,mint más szinű babakocsiban,kipróbáltuk.
a bartnőmé narancs
kitettük most az előbb a napra,és mindkettöbe ugyan annyit mért a hőmérő.
uv szürős,és visszaveri a napsugarakat.
Ezen jót röhögtem, bocs, de nincs benne melegebb, mint más babakocsiban?! Mért, beleültél?:D És másik babakocsit is kipróbáltál, mert ha tudod, hogy ugyanolyan ebben, mint a másikban, akkor kipróbáltál másikat is..
Bocs, nem akartam kötözködni, de mért kérdezed, hogy jó lesz e kislánynak, ha már megvetted? Most már mindegy, így is úgy is ebbe fogod tolni.
Bocs mégegyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!