Ez a szinű babakocsi kislánynak?
Nekünk ugyanilyen van, kisfiúnak vettük, de szeretnénk majd kislányt is, úgyhogy szerintem is unisex.
Nem szeretem én sem ezt a kocsit, jövő hónaptól váltok egy könnyebb sportkocsira, akkor lesz féléves a kincsem, ezt a kocsit meg levisszük a nyaralóba és ott is hagyjuk, ott jó lesz az erdős földutakon 3 éves koráig is!
A 30 drága érte, mi nem mernénk érte annyit kérni fél éves használat után sem. 38500 volt a miénk újonan itt:
[link] de ennél olcsóbban is láttam már újat.
Szerintem tök jó! Nekünk is kislányunk lesz, és az egyik babakocsi, amit kaptunk például sötétkék és kockás. (a másik piros). És egyáltalán nem zavar.
A szürke nagyon jó szín, lánynak fiúnak egyaránt.
Szerintem is nagyon szép, kisfiú ill. kislánynak is!!
Én biztos megvenném :)
Szia! Szerintem ne vedd meg, 30ért drága! Én is ezt a fajta babakocsit fogom venni, csak más színben.
34.900 ft-ért nem érné meg jobban az ÚJ? Sőt, itt még színt is válogathatsz: [link]
Szerintem nem drága 30ezerért,teljesen olyan,mintha vaci új lenne.
Én biztos megvenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!