Mit tegyek? Kisfiut láttunk az ultrahangon, de annyira kislányt szerettem volna. Keveredett valaki ilyen szituba?
Szia!
Emiatt nem szabad idegeskedni. Ugyanúgy örülsz majd ennek a kisfiúnak is mint a kislánynak örültél volna. A második majd lány lesz:)
mi is igy voltunk a párommal.nagyon kiscsajt akartunk de kisfiu lesz.először fel sem fogtam,kellett egy hét mire elért az agyamig,és egy jo két hét még mire ráálltam arra h fiu és nem lány,de ma már nagyon boldog vagyok,és nem számit h milyen nemü a gyermekem csak egészséges legyen.egésznap itt érzem a pocomba és ő csak a miénk akkor is ha lány és akkor is ha fiú.nyugi át fogsz állni fius anyukává.hajrá
Boldog pocakosodást.
22 heteske
Szerintem adj hálát az Istennek, hogy lehet kisbabád, mert nagyon sokan már ennek is örülnének.
Nekünk elsőre sikerült, Ő is kisfiú, de a mai napig Isten ajándékának tartom, hogy Ő lehet nekünk. Örülj és élvezd a várandóságod minden pillanatát és azért imátkozz, hogy egészséges legyen.
Remélem nem haragszol, hogy ezt írtam.
Szia!
Mi az elsőnél kislányt szerettünk volna, de a 22. héten mondták, hogy kisfiú. a terhességem végére nagyon megszerettem és már alig vártam az én "nagy fiamat". sajnos a 38. héten meghalt.
most 11 hetes vagyok és csöppet sem bánom milyen nemű lesz, csak a karjaimban tarthassam :)
Szia, nekünk már van egy nagy fiúnk, most várjuk a másodikat. Mindenki lányt szeretne (persze leginkább egészséget!!!) de úgy tűnik ő is fiúcska lesz. Nekem teljesen mindegy. Amúgy is vannak kissebb-nagyobb gondjaim,úgyhogy ez már csak sokadlagos kérdés az esetemben.
Nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!