Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek? Kisfiut láttunk...

Mit tegyek? Kisfiut láttunk az ultrahangon, de annyira kislányt szerettem volna. Keveredett valaki ilyen szituba?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 17. 13:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%

Szia!

Emiatt nem szabad idegeskedni. Ugyanúgy örülsz majd ennek a kisfiúnak is mint a kislánynak örültél volna. A második majd lány lesz:)

2009. ápr. 17. 13:29
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Sya. Én a jövő7en megyek a 18 hetes uh-ra. Én is kislányt szeretnék, de ha azt mondják, hogy kisfiú, akkor is örülni fogok neki, mert a férjem azt szeretne. Hidd el mire megszületik ezt el is felejted. Boldog pocakosodást.
2009. ápr. 17. 13:30
 3/15 anonim ***** válasza:
84%
Egyik ismerősőmnek mondták hogy kisfiú és aztán kislány lett. A következő ultrahangon rákérdezett akkor egyértelműen megmondták hogy kislány. Örülj hogy egészséges a Picur és gondolkozz el azon hogy hátha lesz egy testvére!:))
2009. ápr. 17. 13:31
 4/15 anonim ***** válasza:
86%
az elsőnél nagyon fiút vártunk, de annyira szeretni nem is lehet egy lányt, mint amennyire én az első pillanattól szeretem. a másodiknál nem érdekelt, mi lesz. nagyonsok beteg gyereket láttam, csak azért szurkoltam, h ő is egészséges legyen. életerős 4 kg-os fiú lett. teljesen mindegy mi, csak beteg ne legyen.
2009. ápr. 17. 13:32
 5/15 anonim ***** válasza:
77%

mi is igy voltunk a párommal.nagyon kiscsajt akartunk de kisfiu lesz.először fel sem fogtam,kellett egy hét mire elért az agyamig,és egy jo két hét még mire ráálltam arra h fiu és nem lány,de ma már nagyon boldog vagyok,és nem számit h milyen nemü a gyermekem csak egészséges legyen.egésznap itt érzem a pocomba és ő csak a miénk akkor is ha lány és akkor is ha fiú.nyugi át fogsz állni fius anyukává.hajrá

Boldog pocakosodást.

22 heteske

2009. ápr. 17. 13:32
 6/15 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem adj hálát az Istennek, hogy lehet kisbabád, mert nagyon sokan már ennek is örülnének.

Nekünk elsőre sikerült, Ő is kisfiú, de a mai napig Isten ajándékának tartom, hogy Ő lehet nekünk. Örülj és élvezd a várandóságod minden pillanatát és azért imátkozz, hogy egészséges legyen.

Remélem nem haragszol, hogy ezt írtam.

2009. ápr. 17. 13:33
 7/15 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszokat,persze az a lényeg,hogy egészséges,az a legfontosabb.és örülök is neki.csak beleéltem magam hogy nunisom lesz.a lényeg az egészség.Sziasztok!!!
2009. ápr. 17. 13:35
 8/15 anonim ***** válasza:
77%

Szia!

Mi az elsőnél kislányt szerettünk volna, de a 22. héten mondták, hogy kisfiú. a terhességem végére nagyon megszerettem és már alig vártam az én "nagy fiamat". sajnos a 38. héten meghalt.

most 11 hetes vagyok és csöppet sem bánom milyen nemű lesz, csak a karjaimban tarthassam :)

2009. ápr. 17. 13:44
 9/15 anonim ***** válasza:
77%
Szia! Én kisfiút szerettem volna, mert mindig is fiús voltam, fiúk között nőttem fel, tehát soha nem gondoltam azt, hogy valaha nekem kislányom lesz, ráadásul a párom is kis focistát szeretett volna:) Amikor 2 és fél évvel ezelőtt azt mondta az orvos, hogy kislány lesz, majdnem elsírtam magam. De most, hogy már nemsokára 2 éves lesz, el sem tudnám képzelni, hogy milyen lehet kisfiús anyukának lenni és nagyon boldog vagyok, hogy Ő van nekem, hiszen egy csoda, hogy az ember ki tud hordani egy ilyen kis csöppséget, szerintem annyira mindegy, hogy fiú, vagy lány, a lényeg, hogy a Tiéd!!!! Amúgy ma lett a terhességi tesztem kétcsíkos és már most tudom, hogy teljesen mindegy, hogy milyen nemű lesz, a lényeg, hogy egészséges legyen. Bocsi, ha hosszú voltam:)
2009. ápr. 17. 13:46
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia, nekünk már van egy nagy fiúnk, most várjuk a másodikat. Mindenki lányt szeretne (persze leginkább egészséget!!!) de úgy tűnik ő is fiúcska lesz. Nekem teljesen mindegy. Amúgy is vannak kissebb-nagyobb gondjaim,úgyhogy ez már csak sokadlagos kérdés az esetemben.

Nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok Nektek!

2009. ápr. 17. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!