Most csináltam egy tesztet és negatív!?
Figyelt kérdés
Már sok tesztet csináltam az elmúlt 3 évben, de még sose borított ki ennyire, mint most. Tudom, hogy butaság, de már annyira vágyom egy bébire. Eddig mindig elfogadtam, hogy negatív, de most sírtam is. Lehet nem délután kellett volna megcsinálni? De ha az lettem volna most is kimutatja. Nem?2009. ápr. 17. 13:24
11/11 anonim válasza:
Szia!A Gynex cseppekről itt a neten a Babaprojeck-G-portálon olvastam meg más egyéb termékekről is,amit lehet alkalmazni olyan esetekben,amikor babát szeretne az ember.Külön minden hormonra és az egészre is találhatók homeopátiás készitmények.Nem próbáltam,mert van 4 gyerekem,igaz nehezen jöttek össze,meg egyet elvesztettem 14 hetes terhességben,egyet 15 hetesen,meg egyet tavaly 8 hetesen.Azért nézegetem az ilyen készitményeket,mert szeretnék még egy 5.babát,de nem jön össze.Meg nem vagyok már túl fiatal se,sürget az idő.De ha nem jön,akkor nekem nem olyan nagy baj,mint akinek még 1 sincs.Mindenkivel együttérzek,akinek valami miatt nem jön össze a baba,mert az elsőre én is 3 évet vártam,azt mikor feladtam,csakúgy összejött.Nekem a sárgatesthormon-termelődésemmel van gond,de a dokim mindig azt mondja,a természet megoldja,ha jönni akar a baba jön,ha meg valami nem jó,akkor jobb ha nem marad meg.Ezzel egészen nem értek egyet,de mivel rendes,azért én nem mennék el másikhoz!Szoritok mindenkinek,akinek még nem jött össze a baba!Jó egészséget és ha nem tudsz beszerezni ilyen cseppeket,akkor jó a Premens vagy a Hormeel s cseppek.Ezeket patikában vagy természetgyógyász boltban lehet megvenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!