Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most csináltam egy tesztet és...

Most csináltam egy tesztet és negatív!?

Figyelt kérdés
Már sok tesztet csináltam az elmúlt 3 évben, de még sose borított ki ennyire, mint most. Tudom, hogy butaság, de már annyira vágyom egy bébire. Eddig mindig elfogadtam, hogy negatív, de most sírtam is. Lehet nem délután kellett volna megcsinálni? De ha az lettem volna most is kimutatja. Nem?
2009. ápr. 17. 13:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ezek a tesztek annyira érzékenyek,már a nap bármely szakában kimutatják a terhességet.Ne add fel.Tudom ez ilyenkor édes-vevés,de nekünk 8 év után sikerült a baba.Kívánom nekem minél hamarabb sikerüljön a bébi.Kitartás!Minden jót.

2009. ápr. 17. 13:31
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok,ne haragudj,nem tudok írni.persze hogy neked sikerüljön a baba.kitartás!!!!
2009. ápr. 17. 13:32
 3/11 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm a biztató szavakat.Nagyon jól esik.Neked volt valami ami miatt nem lettél terhes?Nekem policystás ováriumom van,bár a legutóbbi UH-m jó lett.És közti vérzésem és fájásom is volt.Azt hittem peteérés és voltunk is együtt előtte és itánna is.Ezért bíztam most ennyire benne.Neked hogyan sikerült?

Köszike.

2009. ápr. 17. 13:33
 4/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is jó 7 évbe telt mire terhes lettem és akkor meg csak úgy spontán, már amikor szinte nem is számította rá csak rutinszerűen csináltam egy tesztet. Az első években annyira szerettem volna gyereket, hogy állandóan cisztám volt és P3-as rákszűrésem (pszihésen tettem magam beteggé). Évekig hallgattam, hogy majd jön a baba ha akar, de igazuk volt. Bár leszoktam a cigiről, ő meg az alkohol fogyasztásról és szedtem egy kis jódot abban a hónapban, na meg folsavat már előtte... most töltöm a 9. hetet. Ne stresszelj, használj ovutesztet és 2-3 naponta sexelj az ovulációd előtti napokban- utána ugyanis már felesleges.

2009. ápr. 17. 14:31
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Lehet hülyeséget irok,de ha ilyen gondod van,ennyi idő után miért nem keresel fel egy meddőségi központot.Ott megcsinálnak minden vizsgálatot.A tesómék is vártak-vártak éveket,mindig reménykedett,azt kiderült,hogy nemcsak cisztája van,a petevezetéke megvan csavarodva.Nem ijesztgetni akarlak,csak a lehetőségeket sorolgatom.Kiderült rendes úton hiába próbálkoztak volna.Most ringatja 13 év után a 2 hetes bébijét!Ne borulj ki,hanem cselekedj!Bocsi,ha kemény voltam.Nem tudom hány éves vagy,milyenek a körülményeid,de nem érdemes éveket várni,mert időpocsékolás.Hormonvizsgálataid voltak?Lehet ott se passzol valami.Rendes vizsgálatok kellenének.Sok szerencsét!Végül is te döntessz a pároddal!
2009. ápr. 17. 14:32
 6/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon sajnalom,de fel a fejjel!

En mindig azt szoktam mondani h reggel elso pisibol a legjobb tesztet csinalni.

Hany napja kesik a menzid?Lehet h kesobb volt a beagyozodas es meg varnod kell par napot.Ne add fel ilyen konnyen!

Amugy vizsgalatokon tul vagy-vagytok mar?Lehet h csak vmi apro hiba van es azert nem lettel eddig babas.

Kitartas!Szoritunk erted.

Es ha nem baj akkor irj a kerdeseinkre.

Udv:3o hetes kismami

2009. ápr. 17. 18:08
 7/11 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a választ.

Én 25 éves vagyok 3 éve szeretnénk babát.A páromnál minden oké.Nálam policystás ováriumot találtak és hogy nincs peteérés.De két hónapja voltam UH-n és azon bár akkor peteérés nem volt de azon kívül minden oké volt.A mensesem után 14 nappal barnás véres folyásom volt egy kevés egy gyenge alhasi fájdalmam.Pont előtte és utánna voltunk együtt.Aszt hittem peteérésem volt,bár tesztet nem csináltam.És egy kicsit beleéltem magam.Majd megyek megint dokihoz,hogy van-e már peteérésem.

Olyan sokat kell várni.Ez a legnehezebb az egészben.Várom,hogy megjön-e hogy van-e peteérés.Ebbe fáradok bele.:)

Tudom bután hangzik,csak már annyira vágyódom egy béby után.

Szóval kösz mindenkinek.

Majd írok később ha tudok valamit.

Puszika.

2009. ápr. 18. 11:35
 8/11 anonim ***** válasza:
Szia!Én javasoltam a meddőségi központ felkeresését.Remélem nem bántottalak meg vele.Ha az orvos ennyire kivizsgált nem értem ennyi idő után Clostit miért nem irt fel neked.Az segiti,hogy legyenek petesejtjeid,akár több is.Szerintem szerezz be Gynex cseppeket és kezd el azt szedni.Ha a dokid felir orvosságot,akkor is szedheted együtt a kettőt.Ha kisbabád lesz akkor a cseppeket majd abba kell hagyni!Sok sikert a továbbiakban!
2009. ápr. 18. 12:13
 9/11 A kérdező kommentje:

Szia!

Dehogy bántottál meg.Voltunk meddősségi központban,de az igazat megvalva nem mentünk vissza.Bár a vizsgálatokat egyet kivéve(petevezeték átjárhatósági vizsgálat) megcsináltattuk.Clostylbegytet azért nem írt fel,mert nincs rendes ciklusom,és amikor felakarta írni,akkor magas volt a tesztoszteronom és akkor nem lehetett.Metformint szedek és amikor a múltkor többször is normálisan megjött a mensesem,akkor magamtól abbahagytam.Na ez nagy hiba volt mert utánna 3 hónapig nem jött meg.Most ujra szedem a gyógyszert és azóta egyszer megjött,most kellene majd megint.

Szóval nálam sokminden van.A ciklusomnak is rendeződni kell.A peteérésről nem is beszélve.

Meg bár már fogytam 23 kilót egy másfél éve,még kellene fogynom.Mert ugyebár az sem segít.

Köszi szépen a tippet a Gynex cseppről.Még nem halottam róla.Most csak Elevitet kezdtem el szedni.

Köszi.

2009. ápr. 19. 09:13
 10/11 A kérdező kommentje:

Szia!

Te amúgy már használtad ezt a cseppet?Milyen?

Köszike.

2009. ápr. 19. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!