Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet fürdöbe járni és fürdőzn...

Lehet fürdöbe járni és fürdőzni terhesen?

Figyelt kérdés
6hetes terhes vagyok és télen rengeteget jártunk hajdúszoboszlóra fürdözni most is szeretnénk.szabad terhesen?
2011. aug. 24. 17:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Végül is szabad de nem tudo van-e ott gyógyvíz mert az pl. nem jó valahol ki is van írva, hogy terheseknek kifejezetten nem ajánlott (pl. Bogács). De én nem mennék a helyedben, ilyenkor nem hiányzik semmi amit egy fürdőben össze lehet szedni. :(
2011. aug. 24. 17:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Mi is sokat fürdőztünk, de most még csak nem is gondolok rá. A forró víz sem használ ilyenkor, de az esetleges fertőzés meg végképp nem. Egy évet kibírok fürdő nélkül is.
2011. aug. 24. 17:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem ajánlott, sőt. Alapból a fertőzések miatt (terhesen sokkal fogékonyabb az ember a hormonális változások miatt, ha eddig nem kaptál el semmit, az egyáltalán nem garancia, hogy terhesen sem fogod)

A meleg viz is veszélyes, mert vérbőséget okoz a hasban, és az koraszüléshez, vetéléshez vezethet.

De majd ha aktuális lesz, beszéld meg a dokiddal, lehet, hogy ő engedékeny lesz. Hogy kockáztatsz-e, a Te döntésed.

2011. aug. 24. 18:22
 4/6 anonim ***** válasza:
A nővérem volt terhesen aquaparkba,már pocakja is volt. Szerintem ahogy érzed,ezt neked kell tudni.Mondjuk mindig azt mondják 1évet kibírsz,de valószínűleg jövőre még úgyse mennél,mert már meg lesz a babád,szóval nem 1 év.Ebben a kánikulában nagyon rossz hogy nem lehet strandra menni,3 hós babával vagyok itthon.Már alig várom a jövő nyarat,tuti élvezni fogja ő is,imád fürdeni.A kérdésedre válaszolva a te döntésed.
2011. aug. 24. 21:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is azt mondta mindenki, hogy lehet (nem idegenekről van szó), aztán elvetéltem tőle. :(
2011. aug. 25. 08:23
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem azt mondta a dokim,hogy néha belefér. Én havonta megyek ugye hozzá, mindig úgy időzítjük a fürdést,hogy előtte kb. egy nappal megnézi a méhszájam.

De most pl. kaptam ajándékba egy ilyen intimtölcsért. Még nem próbáltam ki, legközelebb csak októberben megyünk wellnessezni. A termálvizet nem ajánlotta a dokim,mert túl meleg, de azt mondta,hogy a 36-37 fokos vízben pancsolhatok!

2011. aug. 25. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!