Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mäsnak is kidudorodtak az...

Mäsnak is kidudorodtak az anyajegyei?

Figyelt kérdés
eszrevettem,hogy 1-2 tökre kidudorodott...ugye ez meg vissza fog menni?32hetes kismami
2009. ápr. 16. 21:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Én megnézetném őket bőrgyógyásszal, szerintem ő jobban tudja.
2009. ápr. 16. 21:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, ezen én is problémázok, a pocakommal együtt az anyajegyek is nyúlnak. Kérek is időpontot bőrgyógyászaton, mivel sok anyajegyem van, úgyis évente megyek, de legalább megnyugszom:) Holnap Te is kérj időpontot! :)
2009. ápr. 16. 21:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is egyre több van (vagy szerintem voltak is, csak picik, de ahogy nő a hasam, úgy nyúlnak és látszódnak egyre jobban), és egy jó pár ki is dudorodott. REmélem, visszamennek.
2009. ápr. 16. 21:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Én azért fordulnék bőrgyógyászhoz, mert az anyajegy elrákosodhat (sérülésre is akár), és jobb figyelni, mint megijedni, ha már baj van, és figyelni kell, hogy nő-e (rendellenesen). Nekem szedték már le anyajegyemet azért, mert olyan helyen volt, ahol rendszeres súrlódásnak volt kitéve. Szóval mivel a terhesség amúgy is egy nagyobb figyelmet igénylő állapot a baba miatt, én erre is nagyobb figyelmet fordítanék, a bőrgyógyász meg ért hozzá, hogy mi az, ami normális elváltozás, és kell-e figyelni bármelyiket.
2009. ápr. 17. 00:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!