Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek a kutya-gyer...

Mi a véleményetek a kutya-gyerek dologról? Elítélitek? Vagy odafigyeléssel maradhat a kutya?

Figyelt kérdés
Van egy mopszink 3,5 éves. Lakásban tartott, sokszor fürdetett, tiszta, egészséges. Rendszeresen visszük orvoshoz. Minden séta után láb, popsi törlés nedves törlőkendővel. Lassan szóbajön a babatéma és valaki azt mondja, hogy nyugodtam maradhat, valaki meg, hogy nem egészséges,stb... Én mindenféle képpen azt akarom, hogy maradjon, hiszen imádom. Amíg pici a baba, nem mehet a szobájába. Amikor meg már akkor, hogy mászik, áll, megy, akkor meg nyugodtan lehet vele. Már voltak nálunk egész pici gyerekek és nagyon jól viselkedett velük:)
2009. ápr. 16. 15:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

OFF:

"Nagy dög"..

Négyszer egy bekezdésben. Nyilván nem bántásból írtad, de nem szívesen olvastam ezt így ebben a formában, talán más sem... On.

2009. ápr. 16. 17:23
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én semmiféle képpen nem szeretnék megválni tőle, hiszen tényleg családtag. Én is sok jót hallottam erről a témáról. És meg lehet tanítani bármire a kutyát. Nálunk a hálószobába most sem jöhet be, azon kívül bárhova. Meg hát a mopszot, ha ismeritek, akkor lehet tudni róla, hogy semmi agresszivítás nincs benne, bármit művel vele az ember játéknak veszi.
2009. ápr. 16. 17:30
 13/13 anonim ***** válasza:

a „nagy dögös” vagyok :)

Ez semmi, disznózni is szoktuk, meg malacozni, de csak szeretetből. Különben meg akkora volt, mint egy fél ház, és minden szomszéd futott előle. Azért dögözöm, csak nekem már fel se tűnik. IMádom a nagy kutyákat. Bocsi, ha valakit megsértettem vele!

2009. ápr. 16. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!