Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen melltartót vegyek?

Milyen melltartót vegyek?

Figyelt kérdés
Mindig is nagy mellem volt, de most még nagyobb lett, és minden melltartóm szorít. A méretem 85 C körüli lett, és olyan melltartót keresek, ami kényelmes, egyszerű, puha anyagú, és még tart is, de az ilyenek többsége háromszög alakúvá teszi a mellem. Hordjak már szoptatós melltartót? Még csak 15 hetes vagyok. Tud valaki valami jó helyet vagy márkát ajánlani? Annak is örülnék, ha lenne testszínű vagy fekete, de ez félek, hogy már csak álom.
2009. ápr. 16. 14:11
 1/2 anonim ***** válasza:
nekem ugyanakkora a méretem mint neked alapból, mikor terhs voltam kettőt vettem egy sarianat és egy triumphot, vastag jól tartó pánttal...aztán meg vettem egy szoptatós(Anita márkájú)melltertót
2009. ápr. 16. 14:13
 2/2 anonim ***** válasza:

A szopimelltartó kb semmit nem fog tartani a melleden szerintem. Nekem 80C-ről E,F-re nőtt a mellem, a tescoban vettem tök kényelmes melltartót kevés pénzért (a terhesség elején kéthetente kellett új melltartó, mert mindig még tovább nőtt) :) Testszínű is volt és fekete is :) Érdemes körbenézni :)

Szopimelltartóból a márkásak elég drágák, ezeket is jól meg kell nézni, mert van márka nélküli 1000 ft alatt. De szerintem azzal ráérsz még szülés utánig.

Üdv, 4 hónapos anyuka.

2009. ápr. 16. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!