Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen melltartót vegyek?

Milyen melltartót vegyek?

Figyelt kérdés

Terhesség előtt se volt kicsi a mellem de még csak 26 hetes vagyok és már most 110D kell. Amiket én néztem szoptatós melltartókat nem is lehet ennél nagyobb méretett venni….:(

Ti hogy oldtátok meg?

2010. szept. 23. 19:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Huha ez szép méret hát én tudnám tanácsolni ilyen kimondott kismama boltot meg nézni hát van ekkora mértebe melltarto sajnos vásároltam már pár helyen de ilyen nagy méretüt még nem láttam
2010. szept. 23. 19:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Próbálj meg keresni olyan varrónőt!, céget, akik fürdőruhát(is) varrnak méret után(Szegeden pl. van.), ők biztosan tudnak rendes melltartót is, hisz van szabásmintájuk, merevÍtőjük... csak nem műszálból varrnák, hanem pamut(os)ból. Szerintem találhatsz ilyet ott is, ahol Te laksz.

2010. szept. 23. 21:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Nálunk a kínai boltban van szoptatós melltartó és vannak ilyen hatalmas méretek is.

De kérdezd meg bababoltokban is, érdemes.

2010. szept. 23. 21:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is ugyanebben a cipőben járok, eddig sem voltam kismellű, de már most hatalmas pedig még csak 21 hetes vagyok. Mi lesz ezután???

Eddig elvoltam a 80-85 D-DD-s mérettel, de már teljesen belevágott a mellembe:(

Én éppen ma voltam kínaiban, ott vettem vastagpántos kissé nagymamis fazonú melltartót, bár ez is "csak" D-s kosarú, de sokkal nagyobbnak tűnik mint a régebbi D-s melltartóim. 95D-set vettem, vastag pántosat, jól tart, végre kényelmesen érzem magam. Egyelőre csak kettőt vettem mert szerintem még nőni fog. De ha még nő akkor tényleg nem tudom, hogy mi lesz velem, mert ennél nagyon kosárméretű már a kínaiban sem volt:( E-F-es kellene legközelebb.

2010. szept. 24. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!