Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 31 hetes vagyok. Mekkora...

31 hetes vagyok. Mekkora szoptatós melltartót vegyek, ha jelenleg 95D a méretem? És a hasleszorító méretét hogy tudom megsaccolni?

Figyelt kérdés
A korházi csomagot szeretném összekészíteni. Első baba. Elképzelhető, hogy hamarabb fog jönni.
2010. febr. 13. 22:41
 1/6 Krisipoke ***** válasza:
0%

Szerintem 31 hetesen még elég kicsi vagy a melltartóhoz. Szerintem előbb várd meg, míg ivarárett leszel, és a melleid is nőni kezdenek. :)

Amúgy ügyes vagy, hogy már ennyi idősen le tudtál gépeni egy kérdést. Minden elismerésem.

2010. febr. 13. 23:03
 2/6 anonim ***** válasza:

Ezt így előre senki sem fogja tudni pontosan megmondani. Te látod, a terhesség alatt mennyit nőtt a melled. Arra azért számolj, hogy tejbelövelléskor nőni fog. Én úgy oldottam meg, hogy csak 1 db-ot vettem abban a méretben, ami a terhesség vége felé jó volt, a férjemet küldtem el a boltba, amikor a kórházba 2. napon megtörtént a belövellés, mondtam melyik boltba, milyen fajtából, mekkorát vegyen.

A hasleszorító ügyében nem tudok segíteni, nem használtam. Két lehetőség van: a legbizosabb, hogy megkérdezed, az eladót, mit javasol (gyógyászati segédeszközboltban olcsóbb szokott lenni, ott értenek is hozzá), vagy akkorát veszel, ami most jó rád, és reménykedsz, ha kell kiküldesz valakit vásárolni.

2010. febr. 14. 05:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Szoptatos melltartobol en is csak egyet vettem terhesen, de kesobb, csak az utolso hetekben, mert eleg temposan nott a mellem. 75B-bol lett a vegere 85D, ami nalam nagy kulonbsegnek szamitott. Ez a sima melltarto meretezes volt es szoptatosbol is 85D-t vettem, mert nagyon rugalmas anyaga volt, siman nohetett volna meg bele a cicim, akkor is eleg nagy lett volna melltartobetettel egyutt. De nem nott tovabb, mert nalam elmaradt a tejbelovelles, melltarto betet sem kellett, nem is kellett tobb cicitarto.

Hasszoritot en vettem, 3 meretezes volt belole, a kozepeset vettem meg. Baba elott S-es volt egyebkent a meretem ruhakbol, de hiztam sokat terhesen, tudtam, hogy fog maradni uszogumi, igy M-est vettem az ovbol. Viszont ez olyan, ami nagyon eros gumis, tepozaras, nem fix helyen kapcsolodott, hanem ott ragadt a tepozar, ahol kellett, igy nagy merettartomanyu.

Ra volt egyebkent irva, hogy hanytol hany cm-ig jo. Ha emlekszel arra, hogy terhesseg elott mekkora volt kb a derekad, pocakod centiben (erre szamold ra, hogy valamennyi pocak maradni fog, plusz a bor, illetve te oszinten latod magadon, hogy mennyit hiztal, nott-e az uszogumid is). Szoval ezek tudataban ki tudod kb valasztani, hogy melyik merettartomanyba fogsz beleesni.

De talan ezzel is varhatsz meg egy kicsit.

2010. febr. 14. 06:51
 4/6 anonim ***** válasza:

én nekem 90D,én 95C-t vettem.pamut az anyaga és tágul is ha nagyobb lesz akkor is belefér a mellem

a vaterán vettem 990 forintért

28 hetes km

2010. febr. 14. 15:01
 5/6 anonim ***** válasza:
én 85 kilos vagyokén XL-es hasleszorito bugyit vettem,szintén a vaterán rendeltem
2010. febr. 14. 15:43
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

Eddig 10 kg-ot híztam, ebből 9 -et a 8.ik hétig, azóta a mellem se nőtt sokat, ugyanazt a melltartót hordom.

Sajnos így is 95 kg-nál tartok(ugyanis a megelőző 2 évben 20 kg-ot felszedtem), bár szerencsére nagyon arányosan oszlik meg, a derekamon, hasamon nem sok zsír rakódott(teljesen lapos volt a teherbeeséskor), viszont a tavalyi csizmám cipzárját már nov-ben sem tudtam bokánál feljebb húzni és a vállam, karom, és mindenhol sok centivel több vagyok.

Nagyon remélem, hogy nem nő többet a mellem.

Várok még akkor, de izgulok, pont ezeket nem szeretném a férjemre bízni, mert a melltartót még magamnak is nehezen veszek.

2010. febr. 14. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!