Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Közeleg a nagy nap! De még...

Közeleg a nagy nap! De még pár dolog hiányzik (hasleszoritó, betétek). segitenétek pár kérdésben?

Figyelt kérdés

pakolgatom a csomagomat:)hallottam h van hasleszoritó amit szülés után kell hordani, de hol kell ezt beszerezni? bababolt,gyógyászati segédeszköz bolt?ill betétek közül van vmi specko,amit szülés utánra javasolnak? vagy ha a nagy nedvszivóképességű tenát veszem az jó? ill hallottam gyógyszertári eldobhatós bugyikról, érdemes beszerezni?

előre is köszönöm a tippeket!

2009. dec. 21. 15:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én bababoltba vettem szülés utánra betétet, végülis olyan mint a Tena (első szülés után azt használtam)Vettem eldobhatós bugyit is azt is lehet bababoltba, gyógyszertárba venni.Szerintem hasznos dolog.

Lehet kapni hasleszorítót, én bababoltban láttam.Én csak hasleszorítós bugyit vettem fehérnemű boltba.Egyébként 5 ezer körül vannak.

2009. dec. 21. 15:11
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne feltétlenül áldozz a hasleszorítóra, ha nem muszáj. Drága nekem sem volt, nem is kellett.

Nekem az öregek javasolták, hogy egy hideg vizes törülköző a hason ér annyit a bőrnek, mint minden más.Összehúzta a szöveteket.A méh amúgy is össze fog húzódni. Ja és nem lötyögött a hasam.

2009. dec. 21. 15:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nekem sem volt hasleszorítóm és semmi baja a hasamnak. Ugyanolyan mint szülés előtt. Ezt a vizes törülközőt nekem is mondták,de még azt sem csináltam meg.

Az eldobható bugyi nekem nem jött be,nem tartja meg rendesen a betétet. Legalábbis az a fajta amit én vettem. Inkább vegyél kínaiban olcsó bugyit amit nem sajnálsz kidobni ha véres lesz. Könnyű szülést Neked! :)

2009. dec. 21. 15:20
 4/9 anonim ***** válasza:
Hasleszorítót gyógyászatiban lehet venni, bár nekem sem volt.Én Tenát vettem a kórházba!Eldobható bugyiból pedig csak hálósat vegyél vagy olcsó kínait!
2009. dec. 21. 15:34
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem volt hasleszorítóm, anyukám vette de nem használtam, mondjuk császárral szültem (nem programozott). Tennát és normál betétet vettem, nem tudtam milyen erösségű vérzésem lesz. Az első napokban jó volt a tenna, de utána elég volt a normál betét. Hálós, eldobható bugyit vettem baba boltban, de gyógyszertárban is kapható, igen praktikus, mert nem kell a kórházban mosni és rakosgatni a véres fehérnemüt, hANEM EGYSZER
2009. dec. 21. 15:54
 6/9 anonim ***** válasza:
15:54-es vagyok. Véletlen elküldtem az választ. Befejezés: hanem egyszerüen ki kell dobni.
2009. dec. 21. 15:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Én Tesco éjszakai betétet használtam(sztem jó),bababoltban vettem 2 csomag eldobható bugyit,hasleszorítót ne vegyél előre,mert ha esetleg császár lenne a vége azután nem ajánlott használni.Nekem az volt és kórházban csak a Ramofix hálót engedték használni.
2009. dec. 21. 16:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia én a napokban találtam,és vettem Teskós szülés utáni betétet.500ft körül van 12 db,rózsaszin csomagban.
2009. dec. 22. 08:59
 9/9 anonim ***** válasza:

Nézd meg ezt az oldalt, itt hasznos dolgokat találsz: www.okoskismama.hupont.hu/12/kismama-kelengye

Pár kérdésedre is megtalálod a választ.

2009. dec. 23. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!