Közeleg a nagy nap! De még pár dolog hiányzik (hasleszoritó, betétek). segitenétek pár kérdésben?
pakolgatom a csomagomat:)hallottam h van hasleszoritó amit szülés után kell hordani, de hol kell ezt beszerezni? bababolt,gyógyászati segédeszköz bolt?ill betétek közül van vmi specko,amit szülés utánra javasolnak? vagy ha a nagy nedvszivóképességű tenát veszem az jó? ill hallottam gyógyszertári eldobhatós bugyikról, érdemes beszerezni?
előre is köszönöm a tippeket!
Szia!
Én bababoltba vettem szülés utánra betétet, végülis olyan mint a Tena (első szülés után azt használtam)Vettem eldobhatós bugyit is azt is lehet bababoltba, gyógyszertárba venni.Szerintem hasznos dolog.
Lehet kapni hasleszorítót, én bababoltban láttam.Én csak hasleszorítós bugyit vettem fehérnemű boltba.Egyébként 5 ezer körül vannak.
Ne feltétlenül áldozz a hasleszorítóra, ha nem muszáj. Drága nekem sem volt, nem is kellett.
Nekem az öregek javasolták, hogy egy hideg vizes törülköző a hason ér annyit a bőrnek, mint minden más.Összehúzta a szöveteket.A méh amúgy is össze fog húzódni. Ja és nem lötyögött a hasam.
Szia! Nekem sem volt hasleszorítóm és semmi baja a hasamnak. Ugyanolyan mint szülés előtt. Ezt a vizes törülközőt nekem is mondták,de még azt sem csináltam meg.
Az eldobható bugyi nekem nem jött be,nem tartja meg rendesen a betétet. Legalábbis az a fajta amit én vettem. Inkább vegyél kínaiban olcsó bugyit amit nem sajnálsz kidobni ha véres lesz. Könnyű szülést Neked! :)
Nézd meg ezt az oldalt, itt hasznos dolgokat találsz: www.okoskismama.hupont.hu/12/kismama-kelengye
Pár kérdésedre is megtalálod a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!