Mivel mosakodjak, ha felfázási tüneteim vannak?
Figyelt kérdés
Én kamillateával mosakszok ott lent, mert csípő fájdalmam van és sűrűn járok psilni. Ettől jobb egy kicsit, de van e valami jobb, ami rövidebb időn belül segít? Nem akarok semmilyen gyógyszert szedni, csak valami hatásosabb teafőzetet szeretnék használni.
21hkm
2011. aug. 21. 20:39
1/3 anonim válasza:
Cickafarkfű tea nagyon jó nekem mindig segít!
2/3 anonim válasza:
hát pedig szerintem kérj egy vizeletvizsgálatot, mert ezt nem érdemes otthon kezelgetni. ha nincs szerencséd vagy a vesédig húzódik a fertőzés, vagy a hüvelyen keresztül felmehet a méhig, burkot repeszthet...
3/3 anonim válasza:
Cickafark teát nem szabad alkalmazni terhesség alatt, mert alhasi vérbőséget okoz és ezáltal beindíthatja a szülést.
A legjobb amit tehetsz, hogy megmutatod magad egy orvosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!