Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mivel mosakodjak, ha felfázási...

Mivel mosakodjak, ha felfázási tüneteim vannak?

Figyelt kérdés

Én kamillateával mosakszok ott lent, mert csípő fájdalmam van és sűrűn járok psilni. Ettől jobb egy kicsit, de van e valami jobb, ami rövidebb időn belül segít? Nem akarok semmilyen gyógyszert szedni, csak valami hatásosabb teafőzetet szeretnék használni.

21hkm

2011. aug. 21. 20:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Cickafarkfű tea nagyon jó nekem mindig segít!
2011. aug. 21. 22:03
 2/3 anonim ***** válasza:
hát pedig szerintem kérj egy vizeletvizsgálatot, mert ezt nem érdemes otthon kezelgetni. ha nincs szerencséd vagy a vesédig húzódik a fertőzés, vagy a hüvelyen keresztül felmehet a méhig, burkot repeszthet...
2011. aug. 21. 22:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Cickafark teát nem szabad alkalmazni terhesség alatt, mert alhasi vérbőséget okoz és ezáltal beindíthatja a szülést.

A legjobb amit tehetsz, hogy megmutatod magad egy orvosnak.

2011. aug. 22. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!