Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Felfazasi tunet lehet beagyazo...

Felfazasi tunet lehet beagyazodas esetleg terhesseg?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 18. 19:09
 1/3 anonim ***** válasza:
A leghatározottabban igen.Első babámnál majdnem bementünk a kórházba,annyira fájt a hasam,felpuffadt és állandóan pisiltem.A második gyerkőcnél már örültem,mert tudtam,hogy újra sikerült áldott állapotba kerülnöm.mindkettőnél ugyanúgy jelezte a szervezetem.
2010. ápr. 19. 06:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehetnek ezek a tünetek, bár előző hónapban nálam is ugyan ez volt peteérés után egészen a nem várt mensiig (ami 1 héttel előbb jött meg, mint kellett volna neki). Nem volt baba. Most peteérés után megint ezeket a tüneteket produkálom, de már nem hiszem, hogy baba okozza. Esetleg hormonok. De ettől nálad még nem kizárt, hogy beágyazódás az oka, csupán leírtam, hogy más dolog is okozhatja.
2010. ápr. 19. 08:46
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat,a heten kiderul mi is ez?:)
2010. ápr. 19. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!