Ma vagyok az ovu után 6 nappal, nagyon fáj a hasam alja, ez felfázási tünet, vagy lehet beágyazódás is?
Figyelt kérdés
Gyakran járok pisilni,ami eléggé felfázási tünethez hasonlit.Ha mégis felfázás akkor gondolom nem sok esély van a babára,legalább is ami a beágyazódást illeti egy picit korainak tünik,vagy már lehet az is?2010. febr. 25. 17:21
1/6 anonim válasza:
Lehet felfázás is, beágyazódás is.
Igazság szerint a Jóistenen kívül senki sem tudja eldönteni, megmondani neked, hogy baba vagy nem baba, amíg a vérzésed ki nem marad, vagy pozitívat tesztelsz. Még túl korai.
Légy türelmes.
2/6 A kérdező kommentje:
Türelmes vagyok,csak a felfázás miatt izgulok.Beágyazodáskor nem biztos,hogy jót tesz.
2010. febr. 25. 19:06
3/6 anonim válasza:
Hát ha egyáltalán van beágyazódás...Ne agyalj ezen nincs értelme hidd el.Tudom,hogy nagyon szeretnéd ahogy Én is !és nagyon sokan mások.De semmi értelme amig nem marad ki a menstruációd ne figyelgesd magad mert még sokat csalódhatsz.Sok sikert és töürelmet
4/6 anonim válasza:
A beágyazódás ovu. után legkorábban 7 nappal történik. A "vándorlás" átlagidőtartam 7-12 nap.
A többi már csak jóslás lenne...
Azért szorítok Neked!
5/6 anonim válasza:
Egy kamillás ülőfürdő és palástfű tea ivásra mindenesetre nem árt, de a felfázás tüneteit enyhíti
6/6 anonim válasza:
Szia.Az utolso íróval egyett értek.Én kamillateát is szoktam inni mézzel.
Nálam pékor is olyanokat érzek ott lenn mintha meglennék fázva,de a nődokim megnyugtatot,hogy valakinál ezek a pé tünetei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!