Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma vagyok az ovu után 6...

Ma vagyok az ovu után 6 nappal, nagyon fáj a hasam alja, ez felfázási tünet, vagy lehet beágyazódás is?

Figyelt kérdés
Gyakran járok pisilni,ami eléggé felfázási tünethez hasonlit.Ha mégis felfázás akkor gondolom nem sok esély van a babára,legalább is ami a beágyazódást illeti egy picit korainak tünik,vagy már lehet az is?
2010. febr. 25. 17:21
 1/6 anonim ***** válasza:

Lehet felfázás is, beágyazódás is.

Igazság szerint a Jóistenen kívül senki sem tudja eldönteni, megmondani neked, hogy baba vagy nem baba, amíg a vérzésed ki nem marad, vagy pozitívat tesztelsz. Még túl korai.

Légy türelmes.

2010. febr. 25. 18:29
 2/6 A kérdező kommentje:
Türelmes vagyok,csak a felfázás miatt izgulok.Beágyazodáskor nem biztos,hogy jót tesz.
2010. febr. 25. 19:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát ha egyáltalán van beágyazódás...Ne agyalj ezen nincs értelme hidd el.Tudom,hogy nagyon szeretnéd ahogy Én is !és nagyon sokan mások.De semmi értelme amig nem marad ki a menstruációd ne figyelgesd magad mert még sokat csalódhatsz.Sok sikert és töürelmet
2010. febr. 26. 10:10
 4/6 anonim ***** válasza:

A beágyazódás ovu. után legkorábban 7 nappal történik. A "vándorlás" átlagidőtartam 7-12 nap.

A többi már csak jóslás lenne...

Azért szorítok Neked!

2010. márc. 1. 16:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Egy kamillás ülőfürdő és palástfű tea ivásra mindenesetre nem árt, de a felfázás tüneteit enyhíti
2010. márc. 1. 17:14
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia.Az utolso íróval egyett értek.Én kamillateát is szoktam inni mézzel.

Nálam pékor is olyanokat érzek ott lenn mintha meglennék fázva,de a nődokim megnyugtatot,hogy valakinál ezek a pé tünetei.

2010. márc. 2. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!