Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak jelek, h mikor fogok...

Vannak jelek, h mikor fogok szülni?

Figyelt kérdés
Lehet bután hangzik a kérdés,de az a lényeg,h a párom külföldön dolgozik és kb.9óra mire hazaér. Haza akar jönni időben,mire jön a baba,de mi van ha hamarabb jön sokkal?Lehet azt érezni?Apa nélkül nem szülök...
2009. ápr. 15. 18:24
 1/5 anonim ***** válasza:

:) Nem akarlak elkeseríteni, de első babásoknál a vajúdás akár 12 óráig is eltarthat. Mi is első babások vagyunk párommal. :) A korházba az utat már párszor begyakoroltuk, nappal, este egyaránt, hogy leteszteljük mennyi idő míg beérünk... Aztán letörtek, bent a korházban, hogy nem fog a kis nyuszifül olyan hamar kibújni, lesz idő mindenre... :) Amúgy nekem a védőnő azt mondta, hogyha a nyákdugó elmegy az már jel a készülődésre. Az Ő tapasztalatai szerint egy-két napra már érkezik a kis jövevény, persze van mikor egy hét is míg kibújik, de szerinte az nem gyakori :)

Remélem segítettem... :) Könnyű és szép szülést :) 38 hetes kismama

2009. ápr. 15. 18:41
 2/5 anonim ***** válasza:
hát, nem akarlak elkeseríteni, de két hete szültem az első babámat, nekem a legelső enyhe fájástól a szülésig 6 óra telt el, mert egyből 4 perces fájásokkal indult a szülés, előtte semmit nem éreztem - szóval ha ilyen lesz neked is, akkor a párod nem ér oda, viszont gyors szülésed lesz
2009. ápr. 15. 18:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Én másfél óra alatt szültem, éjszaka 4kor elfolyt a vizem és 6kor megvolt a kislányom.

Egyből 3 ujjnyira voltam nyílva és 2 perces fájásokkal kezdődött.

2009. ápr. 15. 20:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Én 2 héttel a kiírt előtt szültem, csupán azért mert a holdállása olyan volt. Először legyintettem... de néhány óra leforgása alatt éjféltől tele lettek a szülőszobák, idővel még folyosón is vajúdtak.

Nálam és babámnál is minden rendben volt. Egyszerűen csak jött!

2009. ápr. 15. 21:53
 5/5 anonim ***** válasza:

De jó nektek!

Én is így akarok szülni, mire észreveszem a fájásokat már kint is legyen a picurka! :D

2010. febr. 18. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!