Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gyes alatt fogok szülni, nem...

Gyes alatt fogok szülni, nem voltam táppénzen, az előző gyedet fogom kapni?

Figyelt kérdés
Úgy tudom,hogy a gyed meg a gyes ellátmány és azt nem vehetik alapul
2011. szept. 13. 10:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Bocs az offért, de erre én is kíváncsi vagyok, mert már ezer verziót hallottam és olvastam,én is ugyanebben a helyzetben vagyok!
2011. szept. 13. 10:17
 2/7 anonim ***** válasza:
én is hallottam számtalan variációt, legutóbb, hogy minimálbér alapján, de nem hiszem, mert az abszolút logikátlan.
2011. szept. 13. 10:30
 3/7 anonim ***** válasza:
gyes alatt úgy tudom a minimálbér lesz az alap.gyed alatt kapnád továbbra az előző gyed összeget.én így tudom.
2011. szept. 13. 12:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Én kértem TB tanácsadást. Ő azt mondta hogy a TGYS-nél és a GYED-nél is a minimálbér kétszeresét veszik alapul, abból számolnak.
2011. szept. 13. 13:55
 5/7 A kérdező kommentje:
Akkor elvileg (remélem gyakorlatilag is) annyi lesz,mint az első gyereknél
2011. szept. 13. 14:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Előző vagyok! igen, kb. annyi lesz mint az előzőnél. Én a GYED után a második születéséig 1 hónap szabin, aztán táppénzen leszek. Sajna a táppénz kevés lesz, mert ott a GYED-et veszik alapul, de utána ha megszületik, jobb lesz.
2011. szept. 13. 14:11
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ! Boldog babavárást!
2011. szept. 13. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!