Augusztus elejére kiírt kismamák hogy érzitek magatokat?
Figyelt kérdés
Nő már a pocitok?Vásárlással hogy álltok?Akinek van már családja a kisteso(k) várják már a baba érkezését?
2009. ápr. 15. 17:30
1/4 anonim válasza:
A pocim most kezdett el látszani, most már észre veszik, hogy babát várok. A hasam elég gyakran fáj, húzódik, főleg, ha sokat talpon vagyok. A vásárlással még sehogy nem állok. Még csak egy pár darab babaruhát vettem és az is egy vagyon volt. Teljesen kiborultam miatta.Mostanában túl érzékeny vagyok.Kíváncsi vagyok mások hogy élik meg ezeket a dolgokat!23 hetes kismama
2009. ápr. 15. 18:08
2/4 anonim válasza:
szia!
en nagyon jol erzem magam, eletvidam vagyok, es orok mozgo a baba, szinte egesz nap rugdos, ha fekszem latom ahogy mozog, hullamzik a pocim.nekem mar az elejetol nott a pocim, nagy es kerek, mar 10 kg fel is szedtem.az egyetlen rossz dolog az amikor hetente 1-2x kiborulok,sirok es undok vagyok. amugy minden mas ok.hetfon megyunk 4D-re, remelem mar meg fogjak tudni mondani a nemét.ti mar tudjatok?
2009. ápr. 15. 18:50
3/4 anonim válasza:
Sziasztok!
Én 22 hetes vagyok!Még mindig bárhol bármikor képes lennék elaludni!A pocim nem nagyon látszik(gondolom az alkatomból kifolyólag)!Mostanában észrevettem,hogy ha sokat megyek és elfáradok akkor megkeményedik a pocim.Az én babóm is egy örökmozgó,de ezt kifejezetten élvezem,mert tudom,hogy jól van és püföli anyát!Még nem vettem semmi rucit a picinek,mert még nagyon szégyenlős és nem tudjuk,hogy lány e vagy fiú!Jövőhéten megyünk az 5.UH-ra talán nem leszünk szégyenlősek!Én találtam egy babaturit,teljesen új ruhák vannak szinte fillérekért!Szívem szerint már megvenném az egész boltot!
Boldog babavárást!:D
2009. ápr. 15. 19:14
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.A nemét még mi sem tudjuk holnap megyünk 4D-re Gyulára remélem ott nem lesz már szégyenlős.Nekem már van 2 kislányom(8 és 2.5 évesek).A ruhákkal az első időszakban nem lesz gondunk így csak a legszükségesebbeket pótolgatom de tényleg egy vagyon minden.Pont tegnap vettem cumisüvegeket de borzasztó árak vannak.Még így apránként is sok.Nekünk akkor lesz majd problémás a ruházkodás ha most a 2 csajszi után fiú jön de szerintem ez is csak később.mi is rugdosunk rendesen pedig nem vagyok a nagyon vékonyak közé sorolható,de már szemmel is lehet látni.A nap végére én is elfáradok főleg a suli és a nagylányom egyéb teendői mellett és a kicsi örökmozgosága miatt.Mindenkinek boldog babavárást kívánok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!